Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
Harc a vízért: Tsavo
#51801

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Kenya déli részében egy tavacska figyelemre méltó kapcsolatot alakított ki az elefántok és a termeszek között; kapcsolat jött létre Afrika legnagyobb és legkisebb fajai között. több»

#51804

rövidfilm | vígjáték

Egy öt éve házasságban élő pár együtt vesz részt az Odong-Odongot karneválon, így az előttük álló napokat mások gyermekeinek szórakoztatásával és gondozásával töltik,... több»

Balkán kobra
#51807

vígjáték

Mit tegyen, vagy mit ne tegyen a vidékről elvágyódó, unatkozó fiatal feleség, ha rettentően unja már milliomos vállalkozó férjét és vérfoltos ügyleteit? Hogyan tegye el láb alól,... több»

#51808

NA Mile 19  (2022)

dráma | thriller

Linda elhalad egy út szélén álló, leállt autó mellett. Azonnal előérzete támad, amely azt súgja neki, hogy segítsen a másik autósnak. A barátja tanácsa ellenére végül visszatér... több»

#51809

NA Black Girls  (2024)

dokumentum

A Black Girls egy vizuális antológia, amely a fekete nők érdekérvényesítésének spektrumát tárja fel, és megvilágítja, hogy az interszekcionalitás sarkai hogyan hozhatnak... több»

#51813

NA Hope Actually  (2021)

(1)

dráma

Négy különböző történet arról, hogyan lehet megtalálni a reményt még a reménytelennek tűnő helyzetekben is.

#51814

NA Mountains  (2023)

dráma

Egy haiti bontási munkás szembesül az újjáépítés valóságával, amikor a gyorsan felértékelődő környékének lebontásával bízzák meg. több»

#51815

dokumentum

Egy filmrendező elmerül fotós édesanyja archívumában, hogy felépítsen egy személyes történetet a szerelemről, a veszteségről és arról, hogy a hátrahagyott munkában megtaláljon... több»

#51816

NA Boca Chica  (2023)

dráma

A 12 éves Desi szülővárosának strandjain arról álmodozik, hogy híres énekesnő lesz, de célját hazugságok, a gyermekprostitúció állandó jelenléte és azok fenyegető, baljós... több»

#51819

dokumentum

Utazás Európán keresztül, megkérdőjelezve az emberek testi autonómiához való jogát. több»

Rendező: Elina Psikou

Szereplők: Anastasia Kontou, Gaia Sacchi

#51820

zenés

Megismerhetjük, miként alakítja át érzéseit művészetté egy rapper. több»

Rendező: Jake Schreier

Szereplők: Chance the Rapper, Haha Davis