Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Tavaszi ébredés
#53061

dokumentum

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

Éld át a lenyűgöző tavaszi feeder horgászat varázsát a Don Carp Baits csapatával, ebben az izgalmas filmben, ahol az új csalik és a hétköznapi feeder technikák találkoznak a halak... több»

#53062

dokumentum | életrajzi

Netflix

A dokumentumfilmben megismerhetjük Eduardo de Filippo életét, aki színészként és drámaíróként is kiemelkedő pályát járt be. több»

#53064

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilmben megismerhetjük Peter Lindbergh munkásságát - fekete-fehér képei a legismertebbek közé tartoznak és sok népszerű album, illetve magazin címlapján találkozhattunk... több»

Rendező: Gero von Boehm

#53065

NA We Ride Why  (2024)

dokumentum

Új közjáték – Az öt kenyérről
#53066

Az Új közjáték sorozat részeként a kísérleti filmetűdben Karel Capek: Az öt kenyérről című írásának filmes feldolgozását láthatjuk. több»

Hitler eltitkolt kapcsolata: Eva Braun
#53067

dokumentum

Eva Braun. Kezdetben Hitler szeretője, majd felesége. A fotózás és a filmezés szerelmese, aki dokumentálta a napi történéseket Hitler bizalmasainak körében. Képzeljük csak el, milyen... több»

Megszámolni a cápákat
#53068

dokumentum

Kalifornia partjai előtt egyre több a nem kívánt cápa-ember találkozás. Vajon mi áll a riasztó jelenség mögött? Csak arról van szó, hogy a cápák valamilyen okból közelebb... több»

#53069

vígjáték

Pete Davidson a 2. Netflix különkiadásában beszélget a 30. életévének betöltéséről, a kapcsolatokról és az erdei életről. több»

Rendező: Jason Orley

Szereplők: Pete Davidson

#53071

akció | thriller

Egy nyugdíjazás előtt álló különleges ügynök és egy DEA-ügynök útjai külön küldetéseken keresztezik egymást, hogy megállítsanak egy kiberterrorista szervezetet, amely egy... több»

Őzbakvadászat Szerbiában
#53073

dokumentum

A film egy szerbiai őzbakvadászatra kalauzolja a nézőket. több»

#53075

NA IBCC, 2018  (2018)

sportfilm

Nemzetközi Balatoni pontyfogó verseny összefoglaló. több»

#53077

dokumentum

Kerényi László rendezte a filmet, ami Vihula Mohajlo gitárművész, zeneszerző és zenetanár turnéjáról szól, amit Ukrajnában valósított meg. Vele tartott Gergely Péter Pál... több»

Nagymacskák
#53079

dokumentum

A nagymacskák a Föld legádázabb négylábú ragadozói közé tartoznak – a villámsebes antilopoktól a kéttonnás elefántokon keresztül az emberig gyakorlatilag nincsen olyan... több»

#53080

dokumentum

Filmio

A Méregzöld mesék folytatódnak tovább. A romániai famaffia mára a társadalom minden rétegét behálózta, korrupt erdészek, rendőrök, ügyészek, bírók és politikusok igazgatják... több»