Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53101

romantikus

Karácsony közeledtével Laurent négy exbarátja szelleme látogatja meg. Meg kell tanulnia megnyitnia a szívét, vagy elveszíti legjobb barátját, Nate-et. több»

Szomorú vasárnap
#53102

játékfilm

A harmincas években világhírűvé vált pesti zongorista, Seress Rezső életét, dalait idézi meg az író e különös hangulatú tévéjátéka. A kis zongorista, Seress Rezső (Bodrogi... több»

Rendező: Sándor Pál

Szereplők: Bodrogi Gyula, Horváth Gyula

#53103

A borzalom a dagályon lovagol ebben a szexi és felháborító történetben, amelyben a tudomány ámokfutása még a "Moreau"-nál is őrültebb.

#53104

romantikus

Harmonyt nem éppen tisztességes módszerekkel ráveszik, hogy csatlakozzon a karácsonyi kórushoz, amit volt barátja vezet. Mire elérkezik az ünnep, a szerelem is lassan kezd újra... több»

Képek és relikviák 1848/49
#53106

dokumentum

Az 1848-as forradalom és szabadságharc képi ábrázolásai legtöbbször illusztrációként szolgálnak a sorsdöntő korszak megértéséhez, elképzeléséhez. Rövid barangolásunk a... több»

#53108

rövidfilm | thriller

Két nyomozó egy emberrablási ügyben nyomoz Vácon. Egyiküket könyörtelenül üldözi egy rosszindulatú sötét alak, aki semmitől sem riad vissza, hogy aláássa az ügyet és az ő... több»

#53110

vígjáték

Megrendítő és humoros történetek az anyaságról, amelyek a társadalom legfontosabb kérdéseit feszegetik. több»

#53111

vígjáték

Maybe It’s True What They Say About Us
#53113

dráma | thriller

Egy anya megpróbálja kideríteni, mi történt elhidegült lánya gyermekével, miután az azt állítja, hogy feláldozták egy vallási szektának. több»

#53114

dráma

Egy zsidó-brit lányt Angliából Jeruzsálembe költöztetnek, hogy új életet kezdhessen, ami segíthet neki feldolgozni édesanyja halálát, de útközben találkozik egy palesztin lány... több»

#53116

dráma | krimi | thriller

Az 1984-es Los Angeles-i olimpia idején játszódó thriller a háttérben a város nyugati negyedeinek punk- és gördeszkás kultúráját is megjeleníti. több»

#53119

dráma

Olivia egy fiatal segédlelkész, aki éppen teljes állásban helyezkedik el egy hónappal karácsony előtt - majd váratlanul egy kis románc is az útjába kerül. több»

Shadows
#53120

NA Shadows  (2024)

animáció | dráma

Rendező: Nadia Micault