Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Ínyenc körút francia módra
#53081

dokumentum

Franciaország régiói kivételes kincseket és zamatokat kínálnak. Elvisszük önöket az ízek szerelmeseihez, az autentikus termékeket kereső szakácsokhoz, akik különleges viszonyt... több»

Delfinek királysága
#53082

dokumentum

Látogass el Új-Zéland fagyos parti vizeibe, ahol hatalmas, szorosan összetartó delfincsapatok vadásznak és tanítgatják az ivadékokat a túlélés rejtelmeire! Érdekelnek az állatvilág... több»

#53083

Egy sorozatgyilkos egy gyanútlan új áldozatot visz magával egy hétvégi kiruccanásra, hogy újabb holttesttel gyarapítsa egyre növekvő áldozatainak számát. A nő beveszi a férfi... több»

#53084

dráma

Kristine Carlson és férje, Richard ideális életet élnek, együtt megírt könyvük nagy sikert hozott számukra. Azonban amikor a férfi meghal, Kristine lába alól kicsúszik a talaj. több»

#53085

dokumentum

Hogyan történt? Miért történt? Hány áldozata volt? Az első lövés című film ezekre a kérdésekre keresi a választ. Az 1956. október 25-i Kossuth téri sortűz körülményeinek... több»

#53086

dokumentum

Charles M. Blow az afroamerikaiak „fordított nagy migrációjára” szólít fel északról délre, hogy felborítsák a mai politikai hatalmi struktúrákat, és közben visszaszerezzék a... több»

Szomorú vasárnap
#53087

játékfilm

A harmincas években világhírűvé vált pesti zongorista, Seress Rezső életét, dalait idézi meg az író e különös hangulatú tévéjátéka. A kis zongorista, Seress Rezső (Bodrogi... több»

Rendező: Sándor Pál

Szereplők: Bodrogi Gyula, Horváth Gyula

#53088

dokumentum | fantasy

Egy showman elhatározza, hogy megtanul repülni, miután szamárrá változott. több»

#53089

NA Miss Patti  (2023)

rövidfilm | vígjáték

HBO Max

Egy takaritónő története, aki a közösségi médián keresztül próbál egy másik perszónát felépíteni és reklámozni. több»

Vajdaság kincsének őrzői
#53090

dokumentum

Burányi Béla, Bodor Anikó és a Szöllősy vágó házaspár portréi Vajdaság néprajzilag igen sok kincset őriz. A török uralom után az egykori Magyarország minden területéről... több»

Rendező: Lavro Ferenc

#53091

dokumentum | életrajzi

Netflix

Nyomon követhetjük a komédia két ikonját, amint egy héten keresztül teltházas fellépéseken veszik birtokba New Yorkot. több»

#53092

dráma

Vincent egy híres, sikeres vállalkozó. Egy nap egy hegyi úton történt autóbaleset ideiglenesen megszakítja fékevesztett életvitelét. Pierre, aki a modern világtól távol, a fenséges... több»

The Secret Gift of Christmas
#53093

romantikus

Egy vásárlóasszisztens kapcsolatba kerül egy új ügyféllel, aki megpróbálja megtalálni a tökéletes ajándékokat a lányának, hogy helyrejöjjön a kapcsolatuk. több»

#53094

akció | dráma | kaland

#53095

dráma | történelmi

Egy egyszerű katona megpróbál megszabadulni az áruló minisztertől, Qin Huitól, amikor az egy sereget vezet a határhoz, hogy tárgyalásokat folytasson egy dzsürcsi küldöttséggel. több»

Roofman
#53099

NA Roofman  (2024)

krimi

Jeffrey Manchester, a különc és bájos sorozatrabló több mint hatvan McDonald's-ba tört be éjszakánként a tetőkön keresztül, majd reggelre kiürítette a kasszát, miután a... több»

Rendező: Derek Cianfrance

Szereplők: Channing Tatum

The Friend
#53100

dráma

Szerelem, barátság, gyász és gyógyulás története egy íróról, aki örökbe fogad egy dán dogot, aki egy elhunyt barátja és mentora kutyája volt. több»