Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Rangan 99
#53121

NA Rangan 99  (2025)

dokumentum | dráma

Rendező: Carlos Fiasco

Amerikai Nemzeti Parkjai: Túlélni a gyerekkort
#53124

dokumentum

Amerika nemzeti parkjaiban minden feltétel adott az állatok zavartalan szaporodásához. Az idill azonban csak látszólagos, mert a vadonban csak a legszerencsésebbek élik túl az első... több»

Rendező: Lisa Feit

Szereplők: Mark Rider

#53128

dokumentum

Harry és Meghan döntése, hogy maguk mögött hagyják a királyi életet, teljesen felbolygatta a közbeszédet. Ez egy olyan királyi családi viszály volt, amely teljesen kicsúszott az... több»

Memento mori – A film kulisszái mögött
#53129

Izgalmas film született az évekkel ezelőtt nagy visszhangot kiváltó felfedezés, a Vácon megtalált múmiák kapcsán. A film készítői fordulatokban és érzelmekben gazdag életutakat... több»

The Cat in the Hat
#53131

animáció | kaland | vígjáték

#53132

NA Kane  (2023)

dráma | krimi | thriller

Benny a régi iskola bűnügyi főnökének, Abe-nek dolgozik. Abe-nek több személyisége van, és bandaháborúban áll a hírhedt Frankie-vel. Kane Abe leghalálosabb személyisége, és a... több»

A Dash of Christmas
#53133

dráma

Egy szakácsnő egy vadonatúj valóságshow-sorozatban való részvételre teszi fel a karrierjét, miközben egy helyi pékkel vetélkedik. több»

The Other Woman
#53134

horror | musical | romantikus | thriller | vígjáték

#53137

dokumentum

CHAN Chia-Lung rendező és kutató évek óta Tajvan változatos tájaiban merül el, felfedezi erdeit, hegyeit és óceánjait, miközben aprólékosan megfigyeli és dokumentálja a pillangók... több»

Rendező: CHAN Chia-lung

Ínyenc körút francia módra
#53138

dokumentum

Franciaország régiói kivételes kincseket és zamatokat kínálnak. Elvisszük önöket az ízek szerelmeseihez, az autentikus termékeket kereső szakácsokhoz, akik különleges viszonyt... több»

Delfinek királysága
#53139

dokumentum

Látogass el Új-Zéland fagyos parti vizeibe, ahol hatalmas, szorosan összetartó delfincsapatok vadásznak és tanítgatják az ivadékokat a túlélés rejtelmeire! Érdekelnek az állatvilág... több»

#53140

Egy sorozatgyilkos egy gyanútlan új áldozatot visz magával egy hétvégi kiruccanásra, hogy újabb holttesttel gyarapítsa egyre növekvő áldozatainak számát. A nő beveszi a férfi... több»