Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Az utolsó éden: Guyana
#53162

dokumentum

Guyana őserdejeit veszély fenyegeti. Csatlakozzon a vadvilági életet filmre vivő biológushoz, Dan O'Neillhez expedícióján, és ismerje meg az elképesztő vadvilágot, mielőtt még túl... több»

#53163

dokumentum

2020. március 2-án Ferenc pápa hozzáférhetővé tette a kutatók számára a Vatikán közelmúltbeli történetének egyik legvitatottabb dokumentumát, Eugenio Maria Pacelli XII. Pius... több»

Heidi – Tél Dörfliben
#53164

animáció

Kezdődik a téli szünet. Heidi és nagypapája Clarát és családját várja az ünnepekre Frankfurtból. Peter síelni szeretne egész nap, és hócsatázni, Theresának azonban segítenie... több»

Rendező: Jérôme Mouscadet

#53165

NA Pursuit  (2022)

akció

Breslin nyomozó kénytelen összefogni Calloway-jel, egy kegyetlen hackerrel, aki épp elrabolt feleségét próbálja megmenteni egy drogkartelltől. Amikor Calloway megszökik a rendőrségi... több»

#53167

dráma | romantikus

Gwen virágkötő egy virág-nagykereskedőnél, és a szimpatikus főnöke, Joey ugyancsak hevesen udvarolgat neki, amit a fiatal nő cseppet sem tart kellemetlennek, sőt! Gwen kapcsolata az... több»

Rendező: Nina Vukovic

#53169

dokumentum

A dokumentumfilmben megismerkedhetünk a világ második legnagyobb kontinensének élővilágával. Bejárhatjuk a végtelen sivatagokat, esőerdőket és szavannákat. több»

Rendező: Marcus Stotz

Új közjáték – Másokért való emberek
#53171

kísérleti film

Erich Fromm: Az önmagáért való ember című írásának egy részletéből készített kísérleti kisjátékfilmet Andella Mirtill rendező. több»

A tenor
#53172

NA A tenor  (2020)

dokumentum

A leghíresebb kortárs bolgár tenor, Kamen Chanev zenei portréja. Hatalmas nemzetközi karriert befutó operaelőadóként bejárta a világ színpadait, fellépett Bécsben, Milánóban,... több»

#53174

Egy mormon család tökéletes mindennapjainak története.

Agárdy Gábor arcai
#53176

dokumentum

A művész 70. születésnapjára A művész saját otthonában fogadta a Magyar Televízió stábját, ahol az általa választott kolléga, Körmendi János kérdezte szerepeiről, életéről,... több»

Joy
#53178

NA Joy  (2024)

dokumentum

#53179

dokumentum

Üveggömb, csillagdísz és lametta A karácsony nem igazi karácsony karácsonyfa nélkül. A karácsonyfa állítás- és díszítés hagyománya a 19. század elején vált valóra. A... több»

Rendező: Anita Lackenberger

#53180

zenés

Nyári Károly 2016-ban megrendezett jubileumi koncertje, amelyen olyan vendégművészekkel dolgozott együtt, mint például Szekeres Adrienn, Nyári Edit és Aliz, valamint Tokody Ilona. A... több»