Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Isteni egyensúly – Beszélgetés Kocsis Zoltánnal
#53221

dokumentum

Portréfilm a kétszeres Kossuth- és Liszt Ferenc díjas zongoraművészről, a Nemzeti Filharmonikus Zenekar főzeneigazgatójáról, Kocsis Zoltánról, aki szívműtétjéből való... több»

#53223

dráma | vígjáték

Egy kötelességtudó férj és szerető apa élete darabokra hullik, amikor egy őt évtizedek óta gyötrődő titkokra derül fény, és kénytelen szembenézni azzal, hogy ki is ő valójában. több»

#53224

NA Nem félek!  (2022)

animáció | családi | rövidfilm

Bújócskázás közben Vanja elhagyja a világos nappalit, és belép egy félhomályos udvarra, ahol túl sok a sötét sarok, a furcsa árnyék és a furcsa zaj. Hogy legyőzze félelmét,... több»

My Father's Murder in Greece
#53225

thriller

Amikor Allie és az apja görögországi kirándulásra indul, az apát meggyilkolják, és a lánynak régi családi titkokat kell feltárnia, hogy a gyilkost bíróság elé állítsa. több»

Képbe szőtt hitvallások
#53226

dokumentum

A műsor Polgár Rózsa textilművész alkotásról, munkásságáról és hitéről szóló gondolatait dokumentálja. több»

Karácsonyi kitérő
#53227

családi

Emma Warner egy játékgyártó cégnél dolgozva évente 12 hónapot tölt a karácsonyra koncentrálva, így nem marad ideje a randizásra. Idén egy trópusi szingli üdülőhelyre tervez... több»

#53229

dráma | rövidfilm

Az 1950-es évek Las Vegasában egy fekete énekesnő a nagy áttörés küszöbén áll, rövidesen azonban hatalmas kockázatot kell vállalnia.

#53230

NA Revelations  (2023)

dráma | horror

#53231

Travis Scott egy észbontó vizuális odüsszeiára viszi közönségét a világ különböző tájára. A film egy szürreális és pszichedelikus utazás, amely a világ látnok filmesek... több»

#53233

akció | fantasy | kaland

Szereplők: Jurnee Smollett

#53237

thriller

Holly Powell sikeres ügyész, aki egy prominens, de korrupt bírót ültetett le. Miután megjelenik egy True Crime show-ban, hogy megvitassa az ügyet, Holly életét és üzletét felforgatja... több»

The Stalker
#53239

NA The Stalker  (2023)

horror | thriller

#53240

dokumentum

A filmkészítő édesanyja rejtélyes demenciájának krónikája. Válaszokat keres a betegség hátterében, és rájön, hogy az évtizedekkel korábbi életmód és táplálkozási szokások... több»