Filmek

Legjobb filmek 1931-től 1940-ig

Saját filmes lista készítése
Enrosadira – Rózsapír és varázslat
#53261

dokumentum

Enrosadira. Így hívják azt a rózsás pírt, amibe a Dolomitok napnyugtakor burkolóznak. A dokumentumfilm „modern boszorkányokat” vonultat fel, csupa olyan sikeres nőt, akik itt a... több»

Rendező: Giancarlo Rolandi

無所住
#53262

NA 無所住  (2024)

dokumentum

Rendező: Ming-liang Tsai

#53263

NA Pou  (2022)

horror

Egy fiatal nő pszichoszexuális utazása az afrikaner psziché sötét bugyraiba és kompromittált múltjába. több»

Az istenek hírnökei - A lepkék
#53264

dokumentum

A lepkéket az ókorban az istenek hírnökeinek tartották. Kurt Mündl dokumentumfilmje bemutatja a pillangók, az éjjeli lepkék és a molylepkék csodálatos életét és lenyűgöző... több»

A nagyharsányi református templom
#53267

dokumentum

A Villányi-hegység legmagasabb része a vulkáni eredetű Szársomlyó. Nagyharsány a hegy tövében fekvő ősi magyar település. A falu legjelentősebb építészeti emléke a mai... több»

Rendező: Guzsváry Csaba

#53268

vígjáték

Netflix

Donnell Rawlings kék öltönyben, piros zokniban és hidratált bokával beszélget a kapcsolatokról, az utazásról, az öregedésről és a gyereknevelésről. több»

Rendező: Stan Lathan

Szereplők: Donnell Rawlings

#53271

krimi | sci-fi | thriller

Egy fiatalember egy számára teljesen ismeretlen helyen tér magához. Nem tudja, hol van, és hogy került oda. Egy időhurokban találja magát. Csak a szabadságát akarja visszaszerezni, de... több»

#53275

NA Anthem  (2023)

dokumentum | zenés

Kris Bowers és Dahi egy zenei utazásra indulnak az Egyesült Államokon keresztül, hogy kísérletezzenek a Himnusz újragondolásával. több»

#53276

romantikus

Lisette népszerű énekesnő, aki karácsonyra hazautazni készül. Amikor a média tévesen eljegyzési bejelentésnek tekinti a róla és az exéről készült fotót, a családja ragaszkodik... több»

#53279

dráma

Rendező: Han Yan

Szereplők: Jian-ci Tan, Jingyi Zhang