Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
Nem szóval, hanem tettel
#53301

dokumentum

Dokumentumfilm a 30 éves Városmajori Katolikus Egyesületről. Az 1980-as években az ifjúsági gitáros misék által a városmajori templomban közösséggé szerveződő fiatalokból... több»

#53303

dráma

Életigenlő családi dramedy, amely egy vidéki kisvárosban játszódik. Dustin Hoffman játssza Billt, Sam (jake Hoffman) feltűnősködő apját. Sam hazatért, hogy gondoskodjon a... több»

Iznik, az elsüllyed rejtély
#53304

dokumentum

Egy világhírű csapatot kísérünk el az i.e. IV. századi bizánci bazilika feltárása során a törökországi Iznik tóhoz; hogyan és miért pusztult el, és mi történt az ott élőkkel? több»

Dr. Pol állatklinikája: Új élet születik
#53306

dokumentum

Dr. Pol és munkatársai számtalan megható és örömteli pillanatnak voltak részesei pályafutásuk során. A különkiadásban orvosaink kölykök, csikók, fiókák, borjak és malackák... több»

#53308

dokumentum

Judy Malinowskit, a 31 éves kétgyermekes anyát benzinnel locsolta le és gyújtotta fel az őrült volt barátja - és az elsők között tanúskodott a síron túlról a saját gyilkosának... több»

Rendező: Patricia E. Gillespie

Szereplők: Judy Malinowski

„...még a királynak se...
#53310

dokumentum

Tatabánya – Mésztelep hogyan tovább? 2000 ember, 350 család halmozottan hátrányos helyzetben él, évtizedek óta. Az utcán folyik a „lé”, nincs vízvezeték, csatorna, lopják az... több»

Rendező: Téglásy Ferenc

Remember
#53312

NA Remember  (2022)

akció | dráma

Rendező: Il-Hyeong Lee

Szereplők: Sung-min Lee, Joo-Hyuk Nam

Jeney Zoltán portré
#53313

dokumentum

Jeney Zoltán, a Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas magyar zeneszerző és érdemes művész beszél életéről, munkásságáról ebben a 2003-ban készült portréfilmben. több»

Rendező: Horváth Tünde

#53314

dráma

Régi jóbarátok története, akik találnak egy titokzatos, antik fátylat, ami a legenda szerint egyesíti viselőjét igaz szerelmével. több»

#53315

thriller

Egy baráti társaság egy vadászaton véletlenül elgázol egy nőt, aki egy zsák pénzt cipel. Próbára teszi őket, amikor egy idegen férfi kopogtat be hozzájuk. több»

#53317

NA Junk Food  (2022)

misztikus | thriller | vígjáték

A csáfordi kerek erdő
#53318

dokumentum

A film hangulatokra épülő természetfilm. Magyarország talán legkisebb védett erdejének, a Csáfordi erdőnek az életébe pillantunk be. A területet őserdőként „kezeli” a... több»

Rendező: Moldoványi Judit

#53320

NA God Forbid  (2022)

dokumentum

Giancarlo Granda, a Fontainebleau Hotel egykori medencefelügyelője megosztja egy bájos idősebb nővel, Becki Falwell-lel és férjével, az evangélikus, Trump-párti Jerry Falwell Jr-ral 7... több»

Rendező: Billy Cohen