Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
#53441

dokumentum

Merüljünk le az óceán mélyére, ismerjük meg közelebbről a világ egyik legveszélyesebb ragadozóját, és fedezzük fel titkos életét. több»

Fordulópont
#53442

dokumentum

Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok Steve Cutts filmje. több»

#53443

NA Lie Hard  (2022)

akció | vígjáték

Hogy lenyűgözze barátnője gazdag szüleit, egy beteges hazudozó 4 millió dollárt vesz kölcsön egy bűnszövetkezettől, hogy megvásárolhasson egy villát. Szerencsétlenségére minden... több»

#53445

„A Tánc–Ünnep egy korokon átívelő összművészeti előadás, amely az ötvenes évektől napjainkig mutatja be a legendás együttes művészetét a szegedi Dóm téren. A Tánc–Ünnep... több»

Az égbolt királyai
#53447

dokumentum

Magasröptű, éles szemű és könyörtelen. A sasok a hegycsúcsoktól a folyóvölgyekig bárhol képesek uralni az eget. Kitartóak és erősek. Ők a világ legrátermettebb ragadozó... több»

#53450

dokumentum

Pilinszky János életének és munkásságának szentelt dokumentumfilm-sorozat negyedik része. több»

Rendező: Mispál Attila

#53452

dokumentum

A neves magyar zenész és producer, Mándoki László a rock-kultúra meghatározó alakjaival lép fel a ManDoki Soulmates nevű formációban. A koncert során a zenei élményt magyarországi... több»

#53453

történelmi | vígjáték

Georges Clemenceau épp most veszítette el az elnökválasztást az ismeretlen Paul Deschanel ellen, aki idealista és meg akarja változtatni az országot. Egy este azonban Deschanel leesik a... több»

#53456

dokumentum

A dokumentumfilm azzal a kérdéssel játszik el, hogy mi lett volna, ha a második világháború a németek győzelmével zárul. Vajon milyen világ köszöntött volna ránk? Milyen világban... több»

#53458

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Alaszkában egyre többen lázadnak fel a társadalmi normák ellen, és próbálnak meg a saját szabályaik szerint élni. Az izgalmas különkiadás az ’Alaszka új pionírjai’ c. sorozat... több»

Yellow Brick Road
#53459

animáció | fantasy

Rendező: Leigh Scott

#53460

dráma

A szenvedély, a féltékenység és a harag 70 éven át tartó, több generációt érintő összefonódásának története. több»