Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
#53481

horror

Hét ismeretlen egy farmon próbálja meg túlélni az éjszakát, amelyet teljesen körülzártak az élőhalottak.

A magyar Golgota
#53483

dokumentum

Aradi emlékhelyeken Katona Tamással. A történész közreműködésével végigkövetjük az aradi vértanúk szabadságharcban betöltött szerepét. több»

#53484

dokumentum

Visiline Jepkesho, kenyai futónő csupán azt szeretné, hogy a versenyekkel szerzett pénzből végre rendes életet és otthont tudjon biztosítani családjának, ehhez azonban meg kell nyernie... több»

Rendező: Katrine Kjær

Aida Rodriguez: Fighting Words
#53485

vígjáték

Aida Rodriguez első önálló stand-up comedy estje, amelyben saját személyes történeteivel foglalkozik.

#53486

dráma | thriller

A Soudain Seuls című francia regény alapján készült film egy házaspárt követ, akik álmaik utazására készülnek, de a túlélésért kell küzdeniük, miután egy szigeten rekednek. több»

#53487

NA Sakra  (2023)

akció | kaland

Amikor egy ismert harcművészt gyilkossággal vádolnak, válaszokat keres saját rejtélyes történetének kérdéseire, és próbálja megtalálni az elpusztításán ügyködő ismeretlen... több»

#53489

NA Dear Rider  (2021)

dokumentum

Egy tiszteletlen vállalkozó leküzd egy sornyi viszontagságot, hogy új sportot hozzon létre. A folyamat során pedig egy globális kulturális jelenséget indít útnak, megteremti a... több»

Meet Me Under the Mistletoe
#53490

Két rivális ingatlanügynök kénytelen együtt dolgozni, hogy karácsony előtt eladjanak egy különleges házat, amely egy neves botanikus és fagyöngytermesztő tulajdonában van. több»

#53491

dokumentum

Joy Womack egy amerikai lány volt Texasból, aki orosz balett-táncosnővé akart válni, és az első amerikai lány lett, aki a Bloshoi balettakadémián végzett. Szerződést kapott a... több»

#53493

akció | animáció | fantasy

Tizenöt évszázaddal az istenek háborúja után a mennyország lehanyatlott. Yang Jian, Erlang istene, fogóként keresi kenyerét. Egy nap Yang Jian parancsot kapott, hogy vadásszon le egy... több»

Rendező: Ji Zhao

Szereplők: Kai Wang

#53494

romantikus

Rendező: Ram

Szereplők: Anjali, Nivin Pauly, Soori

A vihar
#53496

NA A vihar  (1976)

dráma

Prosperót, Milánó hercegét testvére, Antonio hajdan elűzte a trónról, s azóta ő bitorolja helyét. A számkivetett herceg leányával egy bárkában hánykolódott a tengeren, míg... több»

My Grown-Up Christmas List
#53497

romantikus

Taylor és Luke között különleges kötelék alakul ki több együtt és külön töltött karácsony után. több»

#53498

romantikus

Amy Kessler eseményszervezőt felbéreli a híres popsztár Tiffanie Christmas, hogy szervezze meg a családja tízéves találkozóját az ünnepek alatt. Váratlanul elkezd vonzódni Calvinhoz,... több»

Weapons
#53499

dráma | horror | misztikus

Összefüggő, több történetből álló horroreposz egy kisváros középiskolás diákjainak eltűnéséről. több»