Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
#53501

dokumentum

A dokumentumfilmben Zahi Hawass kalauzol minket végig egy három hónapos ásatáson, amely során egy tucatnyi szarkofágot fedeznek fel. több»

Minden, amit tudni kell a mentális egészség fejlesztéséről
#53502

dokumentum

A klinikai pszichológus professzor Tanya Byronhoz a volt angol focista Alex Scott csatlakozik, aki korábban depressziós volt, hogy kiderítsék, hogyan segíthet a legújabb tudomány abban,... több»

#53504

dokumentum | rövidfilm

Csabi egy apró faluban éli az életét Észak-Magyarországon, ahol az élet nap mint nap ugyanolyan. Minden nap ugyanabban az időpontban ebédel, pénteken elviszik a szemetet, gondozni kell a... több»

June
#53506

NA June  (2024)

dokumentum

Baksatanya
#53507

NA Baksatanya  (2021)

dokumentum

Igencsak ritka jelenség, hogy a magyar határt nyugat helyett kelet felé lépi át egy család a letelepedés szándékával. Baksa Józsefék a kivételek közé tartoznak. A fiatal pár... több»

#53508

dráma | rövidfilm

Egy hetedik hónapban lévő fiatal nővér egyre nagyobb szorongással néz szembe, ahogy közeledik a nagy nap.

Rendező: Jasmin Tenucci

#53509

rövidfilm

Négy, különböző származású norvég jóbarát találkozik egy bárban néhány italra. Csapdába esnek egy félreértett rasszista társasággal, akik asztalról asztalra járnak. több»

Section Eight
#53510

akció

Miután bosszút áll családja gyilkosain, egy fiatal katonát bebörtönöznek. Szabadulása után azonban egyből egy titkos hivatal igyekszik behálózni őt.

#53511

akció | krimi | vígjáték

Hősünk az Igazságügyi Minisztérium határozatlan idejű szerződéses alkalmazottja, aki szorosan felügyeli az elektronikus bokaperecet viselőket, segíti a pártfogó felügyelők... több»

Rendező: Kim Joo-Hwan

Szereplők: Woo-bin Kim, Seong-gyoon Kim

#53512

dokumentum

Megismerünk egy csapat Anubisz-páviánt, akik az Afrika szívében lévő kenyai Nagy-hasadékvölgyben élnek, és megtanuljuk, mit is jelent majomcsaládba születni. több»

#53513

dokumentum

„Az ősi igazság minden pálos szerzetes tudatában élt. (Te is Magyarország, édes hazám, a pálosokkal fogsz növekedni és ugyanazokkal fogsz hanyatlani.)” Sebestyén Erzsébet közel... több»

Rendező: Czigóth Sándor

#53514

NA Nezouh  (2022)

dráma | háborús

Mutaz még akkor sem hajlandó a bizonytalan menekültéletet választani feleségével, Halával, és lányával, Zeinával, amikor Damaszkuszra bombák hullanak. Dönteniük kell, hogy mennek... több»

#53515

dokumentum

Ebben a rendhagyó alkotásban pár, nem vallásos közegből érkező fiatal ideiglenesen szerzetesnek vonul. Vajon megváltozik ettől az életről és az egyházról való gondolkodásuk? több»

Rendező: Huszár Domonkos

#53516

NA Pursuit  (2022)

akció

Breslin nyomozó kénytelen összefogni Calloway-jel, egy kegyetlen hackerrel, aki épp elrabolt feleségét próbálja megmenteni egy drogkartelltől. Amikor Calloway megszökik a rendőrségi... több»

#53517

dokumentum

Erzsébet királynő és Károly herceg, anya és fiú, uralkodó és trónörökös bonyolult kapcsolatát feltáró dokumentumfilm. több»

#53518

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilmben megismerkedhetünk a világ második legnagyobb kontinensének élővilágával. Bejárhatjuk a végtelen sivatagokat, esőerdőket és szavannákat. több»

Rendező: Marcus Stotz

Kis terek, nagy ötletek – Izland
#53520

dokumentum

George Clarke építész és Will Hardie mesterember bejárja a világot, hogy megkeresse a legcsodálatosabb kis tereket, amelyek egy-egy országban vagy régióban a hóban és a hó körül... több»