Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53562

dokumentum

A Duna és a Száva alsó folyásánál található ma jórészt Szerbiához tartozó szőlőtermő táj a hadak útjába kerülve 1526 után elnéptelenedett. Pedig Mohács előtt az ország és... több»

Rendező: Erdélyi János

Kettesben a zongorával – Ránki Dezső világa
#53564

Életrajzi és életfilozófiai beszélgetés Ránki Dezső zongoraművésszel. több»

Rendező: Várbiró Judit

The Wrong Blind Date
#53565

thriller

Egy frissen elvált nő, Laura azt a tanácsot kapja, hogy próbálkozzon az online ismerkedéssel. Üzenetet kap valakitől, aki felkelti az érdeklődését, azonban a lánya gyanítja, hogy... több»

#53566

akció | fantasy | horror

#53567

dráma | road movie | vígjáték

Két barát szétszórja egy közös ismerősük hamvait három olyan helyen, amelyek egykor fontosak voltak a férfinak. több»

#53570

vígjáték

Thierry a családi fotók nézegetésével tölti napjait, amikor felesége, Claire váratlanul közli vele, hogy elhagyja őt. Thierry végső elkeseredésében megkéri Claire-t, hogy ismét... több»

#53572

thriller

Egy neves egészségügyi és wellnessinfluencer meghívja egyik nemrég túladagolás miatt korházba került követőjét, Jordant, hogy gyógyulást keressen a kisvárosi kúriájában. Nem... több»

#53574

dokumentum | rövidfilm

Miközben az amerikaiak a karácsonyi szezonra készülve a bevásárlóközpontok felé veszik az irányt, egy kísérteties árnyék azzal fenyeget, hogy kibontja az ünnep igazi szellemét, és... több»

Rendező: Avi Weider

#53576

akció | vígjáték

Roy Pulsipher seriff nem túl izgatott, hogy egy hírhedt törvényen kívüli bandával való lövöldözés után holtan találja magát, de kap egy második esélyt, hogy visszatérjen a... több»

#53577

NA Kryptic  (2024)

dráma | horror | thriller

Kayt bajban van. Egy furcsa találkozás után az erdőben találja magát, és nem emlékszik semmire. Csak egy dolog biztos: ő az eltűnt szörnyvadász, Barb Valentine kiköpött mása. Amikor... több»

#53578

dokumentum

Az ásványi anyagokban gazdag Kongó a gyarmati elnyomás ellen harcol. Mindkezöben a zene révén próbálják megtalálni az emberek a szabadságukat. több»