Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
Cream
#53601

NA Cream  (2006)

dokumentum | zenés

A legendás Cream együttes rövid, de annál eredményesebb történetét gyakran személyes konfliktusok árnyékolták be. Képes lesz-e a három egykori tag minden ellenérzését és... több»

Postások gyöngye – Pat és a kalózok
#53602

animáció

Pat, a szemüveges, ügyefogyott postás a Greendale nevű falucska kedvence. Mindenki ismeri és kedveli, ami nem is csoda, hiszen bárhová megy, bárkinek is visz levelet, vagy csomagot,... több»

Nkashi: Verseny az Okavangóért
#53604

dokumentum

A gyönyörű, gondolatébresztő film az Okavango-deltába kalauzol, ahol egy különleges verseny zajlik: a vidék legjobb csónakosai fatörzsből vájt, rudakkal hajtott kenukkal (mokorókkal)... több»

#53606

animáció | dokumentum

Disney+

A film a Pixar stúdió munkáját követi, ahogy elkészítették a SparkShort produkciót. A dokumentumfilm kifejezetten Corbin és Gonzales munkásságára koncentrál, és bemutatja személyes... több»

#53609

NA Jackdaw  (2023)

akció | thriller

Az egykori motokrosszbajnok és veterán katona most öccséről gondoskodik. Tönkrement, ezért beleegyezik, hogy egy titokzatos illegális csomagot vegyen fel a nyílt vízen az... több»

A Dash of Christmas
#53610

dráma

Egy szakácsnő egy vadonatúj valóságshow-sorozatban való részvételre teszi fel a karrierjét, miközben egy helyi pékkel vetélkedik. több»

Történelmi séták – Október 23.
#53611

dokumentum

Egy csapat diák, a történelemtanáruk, valamint Nagy Feró felkerekedik, hogy végigjárja az 1956-os forradalom és a hozzávezető okok helyszíneit. Egy dokumentumfilm, mely arra tesz... több»

#53613

romantikus | vígjáték

Az arrogáns Elizabeth vonakodva megy el egy nigériai munkaútra, de ott hamarosan felismeri, hogy az életben vannak fontosabb dolgok is, mint az anyagi javak. több»

#53614

NA 1944  (2023)

dokumentum

A történet egy fiatal nő naplójára épül, akit a nácik – a nagyanyámmal együtt – 1944. november 28-án deportáltak Budapestről Németországba. Miután hat hónapot a ravensbrücki... több»

Rendező: Salamon András

#53615

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilmben megismerhetjük a modern kalózkodást, és a tevékenység mélyén meghúzódó üzleti érdekeket, amelyek a kegyetlen és kapzsi bűncselekmények mögött állnak. több»

Rendező: Øystein Bogen

Tizenkét pokol – A Nagy Háború isonzói csatái
#53616

dokumentum

Száz éve, 1917. október 24-én zajlott le a történelemben caporettói csodaként emlegetett áttörés. Két és fél év folyamatos, százezrek életébe került védekezés, majd... több»

#53618

romantikus

Egy "szerelemtanácsadó" író és egy randirovat írója vonzódni kezdenek egymáshoz, és mindketten a saját stratégiáikat használják, hogy megnyerjék a másik szívét. több»

Szereplők: Brooks Darnell

Magyar szentek és boldogok – Szent királylányok
#53619

dokumentum

A magyar női szenteket az emeli ki a szentek női közösségéből, hogy egy középkori és egy XX. századi kivételt leszámítva királyi vérből valók. A középkori arisztokrata nők... több»

Rendező: Jankovics Marcell

#53620

NA Flo  (2023)

Az „Atlanti-óceán kis menyasszonya”-ként ismert Florence Arthaud mindenekelőtt nagyszerű tengerész volt. Kivételes teljesítménye, amely egyedülálló ebben a férfiak uralta... több»