Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#53582

dráma

A távoli jövőben egy hatalmas áradás pusztítja el a civilizációt. Kilenc túlélő a végtelen vízen hánykolódó hajón megpróbálja kialakítani a maguk társadalmát. Amikor azonban... több»

Rendező: Paul Wilmshurst

#53583

dokumentum

A dokumentumfilm elmerül a graffitik titkos világába és történelmébe, bemutatja a művészeket, akik csak mítoszként léteznek, szerelmi szálakat göngyölít fel, és megtudhatjuk, kik... több»

Rendező: Robert Gastman

#53584

akció | dráma | kaland

Egy árva tinédzser egy kedves, de titokzatos robottal és egy különc csavargóval járja be az amerikai nyugatot, hogy megkeresse öccsét. több»

#53585

NA Dangerous Rumors  (2021)

(1)

krimi | thriller

Egy fiatal nőt megkérnek, hogy szállítson el egy ismert gengsztert a börtönből. A nő azonban egy idő után azt veszi észre, hogy a kelleténél jobban belemerült az alvilági életbe.

#53586

dokumentum

Interjúk a Beanie Babies, a Ty Warner által készített plüssjátékok szenvedélyes gyűjtőivel, neves influencerekkel és a vállalat bennfenteseivel.

Rendező: Yemisi Brookes

Welcome to Valentine
#53589

romantikus

Olivia egyszerre vesztette el a barátját és a munkáját, és vissza akar térni szülővárosába, Nebraskába, de útközben találkozik George-dzsal, akivel elakadnak az úton, együtt... több»

#53590

NA Lothorin  (2024)

akció | dráma

Az ír Stonehenge
#53592

dokumentum

Az angliai Stonehenge a kőkorszak talán legismertebb, eddig egyedülállónak hitt emléke és jelképe Európában. Most azonban lehet, hogy méltó párja akad a legendás kőkörnek: egy... több»

#53594

dokumentum

Angela Merkel – Kanzlerin in Krisenzeiten Egy női kancellár sikerének titka. 16 év munkájának összefoglalása. Hogyan látják őt a legnagyobb politikusok? Miként vezette... több»

#53597

NA Atomálca  (2020)

dokumentum

A Nagaszakit és Hirosimát ért atomtámadás 75. évfordulójának emlékére a dokumentumfilm feltárja a bombázások utóhatását, és a civil lakosságot ért pusztító hatásokat mindkét... több»

Rendező: Greg Mitchell

#53598

NA Route 10  (2022)

akció | dráma | thriller

Netflix

Ezt a kezemből többé ki nem adom - Portréfilm Szecsődi Ferenc hegedőművészről - MMA portré
#53599

dokumentum | életrajzi

„Engem azért küldött a Jóisten a földre, hogy az embereknek boldogságot adjak" – vallja Szecsődi Ferenc hegedűművész a portréfilmben, amelyben pályatársai mellett egykori... több»

Rendező: Kroó András