Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#53782

horror

Hana húsz éven keresztül elnyomta az átkot, ami a vérvonalát sújtotta, viszont egy rokona szándékosan felszabadította a gonoszt, arra kényszerítve Hanát, hogy gyilkoljon vagy meghaljon. több»

#53785

NA Fair Play  (2022)

dokumentum

Három családot követünk nyomon életstílusuk egyensúlyának megteremtésében. Olyan problémákkal küzdenek, amelyek párok és családok millióit érintik országszerte, sőt világszerte. több»

Rendező: Jennifer Siebel

Szereplők: Melinda Gates, Katie Porter

Sherlock & Daughter
#53786

dráma | misztikus | thriller

A rejtélyes thrillerben Sherlock Holmes kikerül a komfortzónájából, és rejtélyes módon képtelen egy baljós ügyet felderíteni anélkül, hogy kockáztatná legközelebbi barátai... több»

#53787

akció

Rendező: LiuWa

Szereplők: CiSha, Yu Feng, Tielong Shang, Ziqi Ye

The Lost Station Girls
#53789

dráma | krimi | thriller

Egy rendőr két évtizedes könyörtelen vadászata egy sorozatgyilkos után, aki négy fiatal nőt gyilkolt meg Dél-Franciaországban. több»

Szereplők: Camille Razat

Gyertyaláng - Táncszínházi előadás Trianonra emlékezve
#53793

A néptánc-színházi előadás arra a történelmi traumára szeretne méltóképpen emlékezni, amit Trianon jelent a magyarság számára. Azt kívánja megjeleníteni, amire a történelmi... több»

#53794

romantikus

Sawyer kétségbeesetten szingli, és hogy szabaduljon az ünnepi magánytól, készít egy hamis esküvői listát. A barátai megtalálják, és azt gondolják, titokban akar házasodni.... több»

#53796

életrajzi

"Ritkán vagyunk abban a szerencsés helyzetben, hogy egy filmen belül, két időpillanatban - esetünkben húsz év különbséggel - láthassunk és hallhassunk egy nagy művészt muzsikálni,... több»

Apostolod volt boldog magyar nemzet... – Szent Gellért
#53797

dokumentum

Műsorunkból megtudhatják hogyan került a San Giorgio kolostor apátja Szent István országába, hogyan lett Imre herceg nevelője, majd Csanád püspöke. Ő fogalmazta meg először a Napba... több»

#53799

dokumentum

Egy nyilvános színház alkalmazottait és színészeit láthatjuk, akiknek sok akadály gördül útjába, amikor elkezdenek dolgozni Shakespeare A windsori víg nők című darabján. több»

Rendező: Rudy Valdez