Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53881

dráma

A 33 éves Pierre, a sikeres virágárus élete a feje tetejére áll, amikor temperamentumos és túlzásokra hajlamos anyja, Judith felbukkan az életében, miután két éve nem látták... több»

Végzetes farkastámadás
#53882

dokumentum

2009 októberében megdöbbentő hír járta be a világsajtót: Egy kanadai nemzeti parkban prérifarkasok támadtak egy magányosan túrázó fiatal folk énekesnőre, aki belehalt... több»

#53883

dráma

Egy tinédzser lány csatlakozik egy szabadszellemű tánccsoporthoz, amely örökre megváltoztathatja az életét. több»

#53886

vígjáték

Egy sorozatgyilkos rémületet és zűrzavart okoz a városban. Clarisse Sterlinget, egy lelkes fiatal nyomozót bízzák meg az üggyel, a legendás Keller rendőrfőnök felügyelete alatt. A... több»

#53889

akció | romantikus | vígjáték

Rendező: Freddy Cairns

#53892

NA Life Debt  (2023)

thriller

A Christmas Cookie Catastrophe
#53893

romantikus | vígjáték

Annie Cooper nagy fába vágja a fejszéjét, amikor átveszi néhai nagymamája kisvárosi süteménygyártó cégének vezérigazgatói posztját, és mindent megtesz, hogy segítsen a... több»

#53894

dráma | misztikus

Rendező: Gan Zi

Szereplők: Sri Geng, Han Wen Liang, Qiu Jia Qi

#53895

vígjáték

HBO Max

Ramy Youssef legújabb különálló humoros stand-up estéje. több»

Rendező: Christopher Storer

Szereplők: Ramy Youssef

#53896

dráma

Négy osztálytárs ugyanannak a fotós klubnak a tagja, amelynek vezetője egy különleges feladattal bízza meg őket a nyári szünidőre. Mindegyikük kap egy régi, filmes kamerát, hogy... több»

#53898

dráma | vígjáték

Az utolsó közös hétvégéjükön két legjobb barát próbára teszi barátságuk határait, miközben egy dupla-meta filmet készítenek. több»

Lovasterápiás Verseny
#53899

A Magyar Lovasterápia Szövetség a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökségével és támogatásával 2013. szeptember 20-22. között, immáron kilencedik alkalommal rendezte meg... több»