Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53901

akció

A Földön elpusztult az élet, csupán egyetlen ember maradt meg. A film ennek az embernek a személyes pusztulását mondja el.

#53902

dráma

The Things They Carried
#53905

háborús

A film cselekményének középpontjában egy fiatal katona áll majd, aki harcok során szembesül mindazzal a pusztítással és fájdalommal, amelyet a háború okoz az embereknek, miközben... több»

#53907

dokumentum

Kiemelkedő szakmai munkásságát számos művészettörténeti jelentőségű kiállítás, monográfia, tanulmány, valamint több elfeledett mester (mint Aba Novák Vilmos, Kohán György,... több»

Rendező: Gulyás János

#53910

sci-fi

Egy tragikus végkimenetelű világháború után gyerekek egy csoportja próbál a túlélés érdekében egy elhagyatott erdő mélyén menedéket találni. Ott azonban szörnyű dolgokra utaló... több»

#53912

dokumentum

Magyarországot magas vadászati kultúra és ennek megfelelő szakmaiság jellemzi. Ehhez a vadászatban tevékenykedő szakemberekre, hivatásos vadászokra van szükség. Ahhoz, hogy valakiből... több»

Rendező: Illés László

#53913

családi | dráma

Egy 12 éves lány beleszeret egy híres táncosba, aki a városába költözik, és jelentkezik a csapatába – annak ellenére, hogy nem tud táncolni.   több»

Cseppek a tengerből
#53916

dokumentum

A dokumentumfilm az 56-os forradalmár, Fekete Pál életét járja körül. több»

Rendező: Janovics Zoltán

#53917

dokumentum

A 80. születésnapját ünneplő Miller Lajos operaénekes, a Nemzet Művésze 40 éves pályáján a nemzetközi és a magyar operairodalom kiemelkedő műveinek baritonalakjait szólaltatta meg... több»

Rendező: Petrovics Eszter

40 éves a Győri Balett
#53918

dokumentum

„A magyar tánctörténet legendás pillanata volt, amikor 1979-ben a Magyar Állami Balettintézet végzős osztálya úgy döntött: együtt maradnak és társulatot alapítanak. Ügyüknek... több»