Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53922

NA Intrusion  (2021)

dráma | horror | krimi | thriller

A nyugdíjas Michael Manzeno nyomozót bízzák meg Caroline Lockmeyer halálának felderítésével, a férfinak azonban szüksége lesz egy kis segítségre, hogy az ügy végére járhasson.

#53924

thriller

Rendező: Fabiano Viett

#53925

dráma

Theo és Alma rövid ismeretsége véget ér, amikor Theo véletlenül elrontja kettejük kapcsolatát. Theo a sorozatos csalódások után megpróbálja megérteni önmagát és a szerelem... több»

#53926

romantikus

Egy munkamániás üzletember megvásárol egy családi légitársaságot, majd lemondja a minden évben megrendezett jótékonysági akciót. Egy pilóta viszont felbujtja a közösséget, hogy... több»

Sziszüphosz
#53928

Az Új Közjáték sorozat részeként a kísérleti filmetűdben Albert Camus: Sziszüphosz mítosza című írásának filmes feldolgozását láthatjuk. több»

Rendező: Száraz Eszter

#53930

vígjáték

Jesus Sepulveda új fellépése keretén belül megosztja velünk fergeteges és átérezhető latin-amerikai neveltetésének körülményeit. több»

Szereplők: Jesus Sepulveda

#53932

dráma | romantikus | vígjáték

#53935

NA Demigod  (2021)

horror

Nagyapja halála után egy nő a férjével hazatér szülőházába, ahol csakhamar egy sötét titokkal kell szembesülnie. több»

Royal Rendezvous
#53936

romantikus

Egy kelet-londoni szakács meghívást kapott egy írországi kastélyba, hogy főzzön egy királyi lakomára, amelyet egy lord tervezett, hogy meggyőzze a nagymamáját, adja el az otthonukat. több»

#53937

horror | vígjáték

Egy modern mese - zombikkal. A családi értékek, a horrorfilmek képi világa, a külvárosi élet, az amerikai álom és a végső tabu, a halál szatírája és ünneplése.

#53938

NA Crave  (2024)

dráma | horror | thriller

#53939

dráma | romantikus

Netflix

Öt évvel azt követően, hogy utoljára találkoztunk a karakterekkel, még mindig a testvériség és barátság mezején harcolnak, azonban ez alkalommal a szerelem is újra megtalálja őket. több»

Egy régi hegedűs - Portréfilm Jánosi András népzenészről - MMA portré
#53940

életrajzi

A táncház-mozgalmat létrehozó első generáció meghatározó szereplőjeként Jánosi András volt az első, akinek figyelme a népzene és a magyar, illetve magyar vonatkozású klasszikus... több»

Rendező: Szomjas György