Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Máglya
#53983

NA Máglya  (2022)

dráma

Fernanda sok év távollét után nevelőanyja hamvaival tér vissza nagybátyja brazíliai farmjára. A nő kinézete és kutatása a gyökereivel kapcsolatos igazság után porrá zúzzák... több»

#53984

NA Xenobot  (2023)

akció | sci-fi

Harc Alaszka olajáért
#53985

dokumentum

Az Alaszkai Nemzeti Vadrezervátumnak a rénszarvasoktól a madarakon át a jegesmedvékig számtalan pótolhatatlan, felbecsülhetetlen ökológiai értékű természeti kincse van – ezek... több»

#53986

dráma

Életigenlő családi dramedy, amely egy vidéki kisvárosban játszódik. Dustin Hoffman játssza Billt, Sam (jake Hoffman) feltűnősködő apját. Sam hazatért, hogy gondoskodjon a... több»

Farkas: a határok nélküli vándor
#53987

dokumentum

A kétrészes dokumentumfilm sorozat a Hollandiába és Közép-Európába 150 év elteltével visszatérő farkasról szól, miközben nyomon követünk egy fiatal magányos farkast. több»

#53989

családi

Yana egy nagyvárosi iskolában kezdi az új tanévet. Ahonnan ő jött, a nők fejkendőt viselnek, ezért az osztálytársai gúnyolják. Egy erdei iskolai táborban a társai rosszul lesznek az... több»

#53990

dokumentum

Judy Malinowskit, a 31 éves kétgyermekes anyát benzinnel locsolta le és gyújtotta fel az őrült volt barátja - és az elsők között tanúskodott a síron túlról a saját gyilkosának... több»

Rendező: Patricia E. Gillespie

Szereplők: Judy Malinowski

#53991

dokumentum

Töredékek három erdélyi prímás életéből Zenés dokumentumfilm, amely három belső erdélyi, ezen belül két kalotaszegi és egy mezőségi, elsősorban hagyományos népzenét játszó... több»

#53992

dokumentum

Mi van, ha a trójai faló mítosza nem igaz? Új megállapítások szerint a történelem egyik leghíresebb történetét lehet, hogy át kell írni... vajon mi lesz a jövő... több»

Remember
#53993

NA Remember  (2022)

akció | dráma

Rendező: Il-Hyeong Lee

Szereplők: Sung-min Lee, Joo-Hyuk Nam

#53995

NA Junk Food  (2022)

misztikus | thriller | vígjáték

#53997

dokumentum

A kulisszák mögé nézhetünk be Jennifer Lopezzel, aki önállóan készíti új albumát, amely az önmaga elfogadásához vezető két évtizedes útját mutatja be. több»

Le processus de paix
#53998

vígjáték

Egy pár tagjai már nem szerelmesek egymásba, vitáik ellenére mégis kitartanak egymás mellett, ahelyett, hogy egyszerűen feladnák és elválnának. több»

#53999

NA God Forbid  (2022)

dokumentum

Giancarlo Granda, a Fontainebleau Hotel egykori medencefelügyelője megosztja egy bájos idősebb nővel, Becki Falwell-lel és férjével, az evangélikus, Trump-párti Jerry Falwell Jr-ral 7... több»

Rendező: Billy Cohen