Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53961

fantasy | misztikus

Az uralkodónő lányának eltűnése rábír két testvért, hogy újra békét és szövetséget kössönek, miután egy háború szembe állította őket egymással. több»

#53962

dokumentum

Filmio

Emlékképek és Trianon drámája Kassa magyar történelmében. Kassa a XX. század elején többségében magyar nemzetiségű város volt. Ekkor hozták haza és temették újra II. Rákóczi... több»

Gondozó gazdaság
#53964

dokumentum

Film egy gondozó szerepet betöltő farmról, ahol kizárólag autista fiatalok dolgoznak. A fiatal munkások saját szavaikkal és a maguk egyedi módján elmondják, hogyan segítette őket az... több»

#53968

családi | fantasy | kaland

Amikor egy elhagyatott bevásárlóközpontban megnyílik egy halloweeni bolt, három barát, akik úgy gondolják, hogy már túl vannak a csokik és cukorkák időszakán, úgy döntenek, hogy... több»

#53970

dráma | életrajzi | sportfilm

#53972

dráma | vígjáték

A félreértések csendes komédiája egy brazil tengerparti városban játszódik. Kai Tajvanról érkezik ide nyaralni, összetört szívvel. Megismerkedik Fu Anggal, aki barátja lehetne, de... több»

#53973

rövidfilm

Maya kiviszi családját a sivatagba, hogy még egy jelenetet forgasson velük filmjéhez. De a forgatás hatalmas családi balhéba fordult. több»

Európa kis utcája – Rosszcsont Zénó kalandjai
#53975

dokumentum

Zorkóczy Zenóbia (Zénó) öt év németországi tartózkodás után kisfiával hazatér Romániába, székelyföldi falujába, hogy szülőföldjén folytathassa előadói pályáját. Egyedül... több»

#53977

horror | thriller

Egy korrupt állam elől menekülő család egy gonosz múltú házban talál menedéket. több»

#53978

vígjáték

Egy 50 éves férfi anyagi gondjai megoldására taxisofőrként vállal állást. Rövidesen azonban még több problémája adódik az utasokkal. több»

Le processus de paix
#53980

vígjáték

Egy pár tagjai már nem szerelmesek egymásba, vitáik ellenére mégis kitartanak egymás mellett, ahelyett, hogy egyszerűen feladnák és elválnának. több»