Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53941

dokumentum

Filmio

Emlékképek és Trianon drámája Kassa magyar történelmében. Kassa a XX. század elején többségében magyar nemzetiségű város volt. Ekkor hozták haza és temették újra II. Rákóczi... több»

#53943

vígjáték

Jimmy O. Yang első globális stand-up különkiadása. A humorista különböző témákat boncolgat, többek között a szerelmi kommunikációt, a lúzer barátokat és az ázsiai szüleivel... több»

Szereplők: Jimmy O. Yang

Gondozó gazdaság
#53944

dokumentum

Film egy gondozó szerepet betöltő farmról, ahol kizárólag autista fiatalok dolgoznak. A fiatal munkások saját szavaikkal és a maguk egyedi módján elmondják, hogyan segítette őket az... több»

My Bloody Galentine
#53946

thriller

Vajon létezik-e nyomorultabb dolog, mint Valentin-napon szinglinek lenni? Talán ha éppen Valentin-nap előtt dobnak valakit... egy új munka megkezdésének előestéjén... egy másik... több»

The Resurrection of Charles Manson
#53948

horror | thriller

Miközben egy házaspár egy Airbnb-s lakásban egy Charles Manson-filmet szerkeszt, a film sötét eseményei egy rejtélyes vezető titokzatos cselekedeteiben kezdenek valóra válni. több»

Európa kis utcája – Rosszcsont Zénó kalandjai
#53954

dokumentum

Zorkóczy Zenóbia (Zénó) öt év németországi tartózkodás után kisfiával hazatér Romániába, székelyföldi falujába, hogy szülőföldjén folytathassa előadói pályáját. Egyedül... több»

#53955

thriller

Egy baráti társaság egy vadászaton véletlenül elgázol egy nőt, aki egy zsák pénzt cipel. Próbára teszi őket, amikor egy idegen férfi kopogtat be hozzájuk. több»

The Wrong Blind Date
#53956

thriller

Egy frissen elvált nő, Laura azt a tanácsot kapja, hogy próbálkozzon az online ismerkedéssel. Üzenetet kap valakitől, aki felkelti az érdeklődését, azonban a lánya gyanítja, hogy... több»