Filmek

Legjobb filmek 1931-től 1940-ig

Saját filmes lista készítése
Kurtág
#54061

NA Kurtág  (2024)

(7)

dokumentum | életrajzi

A Kurtág című dokumentumfilm Kurtág György életét és zenei útját mutatja be, aki a háború utáni avantgárd korszak kiemelkedő zeneszerzője volt. A 96 éves Kurtág fizikai korlátai... több»

Rendező: Nagy Dénes

Szereplők: Kurtág György

#54064

romantikus

Finley Tremaine, a vidéki lány arról álmodozik, hogy kitörhessen és sztár lehessen. Minderre pedig lehetősége is nyílik, amikor egy stáb érkezik, hogy filmet forgassanak. több»

#54065

NA Cave Rescue  (2022)

dráma

A világot rabul ejtő, valódi történet alapján. Egy nemzetközi elit búvárcsapatot mozgósítanak, hogy megmentsenek egy fiú focicsapatot, amely egy barlangban rekedt a növekvő árvíz... több»

Cidade Rabat
#54067

dráma

Megismerhetjük a 40 éves Helenát, akinek édesanyja halála után magára is marad ideje. Egy filmgyártó cégnél dolgozik, féktelenül veti bele magát a táncba, ha pedig alkoholról van... több»

#54069

NA The Kiss  (2023)

dráma

A történet Antont követi, akinek elsődleges célja, hogy befejezze lovassági tisztképzését. A kiképzés során szakaszát a báró segítségére vezénylik, amely során találkozik a... több»

#54071

dokumentum

Egyedi, megindító és érzékletes beszámoló a napról, amely megváltoztatta a modern világot. Szeptember 11. volt az első komoly hír a digitális kamerák és hangüzenetek korában. A... több»

#54072

dokumentum

A szibériai sarkvidék közelében található a "Chodowaricha" meteorológiai állomás, ahol a három meteorológus, Vladimir, Sasha és Alexander figyeli az időjárást.

Rendező: Stanislaw Mucha

#54073

NA Viejos  (2022)

horror

Egy nyolcvanéves férfi, akinél felesége hirtelen öngyilkossága után a demencia tünetei jelentkeznek, paranormális események sorozatát indítja el, ezek pedig veszélybe sodorják... több»

#54075

dokumentum

Filmio

Ebben a filmben nem a történészek beszélnek 1956-ról. Helyettük olyan emberek mesélnek, akik részt vettek a forradalomban, saját szemükkel látták, mi történt. Menekülni... több»

Rendező: Pigniczky Réka

Egy régi hegedűs - Portréfilm Jánosi András népzenészről - MMA portré
#54076

életrajzi

A táncház-mozgalmat létrehozó első generáció meghatározó szereplőjeként Jánosi András volt az első, akinek figyelme a népzene és a magyar, illetve magyar vonatkozású klasszikus... több»

Rendező: Szomjas György

Karthago – Együtt 40 éve!!!
#54080

dokumentum

A KARTHAGO együttes tagjai 40 éve muzsikálnak együtt. Ezt ünnepelték egy fergeteges koncerttel a Papp László Budapest Sportarénában. A koncertet két részben közvetíti az M2 petőfi... több»