Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54541

dokumentum

A mexikói Yucatán-félszigetnél található cenotei víztározók lélegzetelállító látványa tárul elénk. több»

Rendező: Reed Rickert

#54542

dráma

Katia és Justine egymásba szeretnek. Az elköteleződéstől való félelem és mások véleménye ellenére úgy döntenek, hogy gyermeket vállalnak, a véletlenre bízva, hogy melyikük... több»

#54545

családi | fantasy | kaland

Amikor egy elhagyatott bevásárlóközpontban megnyílik egy halloweeni bolt, három barát, akik úgy gondolják, hogy már túl vannak a csokik és cukorkák időszakán, úgy döntenek, hogy... több»

#54546

dokumentum

150 évvel az építése után a világ egyik leghíresebb kastélya a pincétől a tornyokig megújul. Melyek a restaurálási folyamat legfontosabb fázisai, és hogyan lehet egy 19. századi... több»

#54547

életrajzi | történelmi

Rendező: David Shafei

Szereplők: The Gecko

#54548

dokumentum

Napjaink Törökországában, egy faluban egy francia filmkészítő örmény gyökerekkel próbálja feltárni örökségét. Három évtized alatt a rendező és a színész négyszer... több»

Rendező: Serge Avedikian

Pillangó hátán – Keleti Éva portré
#54550

dokumentum

Keleti Éva Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar fotográfus, a magyar fotográfia nagyasszonya, érdemes és kiváló művész – olvashatjuk róla. Ahogy ő vall magáról: „Keleti Éva,... több»

#54551

dráma

Adam, egy 14 éves fiú keresztülutazik az országon, hogy találkozzon egy sor olyan férfival, akik közül valamelyik az apja lehet, miután talál egy levelet egy név- és címlistával. több»

#54552

családi

Yana egy nagyvárosi iskolában kezdi az új tanévet. Ahonnan ő jött, a nők fejkendőt viselnek, ezért az osztálytársai gúnyolják. Egy erdei iskolai táborban a társai rosszul lesznek az... több»

#54553

dokumentum

A film három család sorsát követi nyomon, amelyek az erőszak ördögi körforgásában elválaszthatatlanul összefonódnak az izraeli Lod városában, ahol izraeliek és palesztinok élnek... több»

Rendező: Hilla Medalia

Texas vadvilága
#54554

dokumentum

Ez a dokumentumfilm állatok, például a titokzatos vak harcsa, a rejtőzködő ocelot szemén keresztül teszi közkinccsé Texas leglátványosabb tájait és természeti eseményeit. több»

Rendező: Ben Masters

#54555

dokumentum

Töredékek három erdélyi prímás életéből Zenés dokumentumfilm, amely három belső erdélyi, ezen belül két kalotaszegi és egy mezőségi, elsősorban hagyományos népzenét játszó... több»

#54556

rövidfilm

Maya kiviszi családját a sivatagba, hogy még egy jelenetet forgasson velük filmjéhez. De a forgatás hatalmas családi balhéba fordult. több»

#54557

dokumentum

A dokumentumfilm a termékenység tabuját vizsgálja a fekete bőrű közösségekben. Nők beszélgetnek az anyaság gyakran kiszámíthatatlan útjairól. több»