Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
The Resurrection of Charles Manson
#54561

horror | thriller

Miközben egy házaspár egy Airbnb-s lakásban egy Charles Manson-filmet szerkeszt, a film sötét eseményei egy rejtélyes vezető titokzatos cselekedeteiben kezdenek valóra válni. több»

Farkas: a határok nélküli vándor
#54562

dokumentum

A kétrészes dokumentumfilm sorozat a Hollandiába és Közép-Európába 150 év elteltével visszatérő farkasról szól, miközben nyomon követünk egy fiatal magányos farkast. több»

#54564

dokumentum

A Tembe Elefánt Nemzeti Park Dél-Afrika északkeleti részén, a mozambiki határ közelében fekszik. A park vezetésének célja az, hogy az ott élő királyi elefántok mellett a helyi... több»

#54565

dokumentum

A férfit, mint vadászt sokáig a fő családfenntartónak tartották, és egészen az emberi történelem kezdetétől a társadalom tetejére helyezték - tévesen, mondja ma sok kutató. több»

Muravidéki Meseút
#54566

dokumentum

A filmen egy képzeletbeli kulturális-turisztikai attrakció, azaz "MESEÚT" elevenedik meg. Észrevétlenül összekötve a szlovéniai Muravidék településeit, ahol a természeti és... több»

#54567

NA The Hobby  (2024)

dokumentum

A film a társasjátékok szubkultúrájának szeretetteljes, karakterközpontú portréja, amely a Las Vegas-i World Series of Board Gamesről szól, de egészen az ókori Mezopotámiáig nyúlik... több»

#54570

NA Mothman  (2022)

horror | misztikus | thriller

Amanda és barátja, Tim elindultak, hogy fényt derítsenek Amanda bátyjának eltűnésére. Rövidesen olyan titkokra bukkannak, amelyek elvezetik őket ahhoz a borzalomhoz, amellyel a bátyj... több»

#54572

vígjáték

Thierry a családi fotók nézegetésével tölti napjait, amikor felesége, Claire váratlanul közli vele, hogy elhagyja őt. Thierry végső elkeseredésében megkéri Claire-t, hogy ismét... több»

#54573

akció | fantasy | horror

#54574

NA Je'vida  (2023)

dráma | történelmi

Lida, egy idős skolt asszony, aki az asszimiláció nyomása alatt elhagyta múltját, három különböző történelmi korszakot átszőve vizsgálja Finnország őslakosainak sorsát a... több»

#54575

romantikus

Lisette népszerű énekesnő, aki karácsonyra hazautazni készül. Amikor a média tévesen eljegyzési bejelentésnek tekinti a róla és az exéről készült fotót, a családja ragaszkodik... több»

#54576

dokumentum

Egyre furcsább dolgok történnek a mallorcai Magalufban. A város egyre züllöttebbé válik, vér és emberi vizelet folyik az utcán, a szervezett bűnözés egyre nagyobb mértéket ölt.... több»