Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54721

horror

Egy baráti társaság egy sivatagi házban ünnepli az új évet. Minden éven egy játékot játszanak, de idén egy szadista gyilkos is be akar kapcsolódni a játékukba. több»

Xi Jinping gondolatai klasszikus idézetekkel
#54722

dokumentum

TV-ben (ATV Spirit, csütörtök 01:33)

A Xi Jinping gondolatai klasszikus idézetekkel idegen nyelvű verziói a magyar közönséget érdeklő témákra koncentrál, amilyen például a közös meggazdagodás, a környezetbarát... több»

#54723

zenés

A Zeneakadémia által rendezett koncertre Szörényi Levente 70. születésnapja szolgáltatta az alkalmat. több»

Álmodozás és összefonódás
#54724

Az "Álmodozás és összefonódás" című szerb filmetűd két művészeti ág eredményeként jött létre. A képzőművészet - azon belül az iparművészet -, és a zongora. Tizennégy... több»

#54725

horror

A Last American Horror Show folytatása.

#54727

dokumentum

A Yukon kanadai részén, a sarkkör mentén könyörtelen környezetben próbálnak megélni a grizzlymedvék, és kétségbeesetten próbálnak elegendő súlyt felszedni ahhoz, hogy túléljék... több»

Menekülők
#54728

NA Menekülők  (2022)

62 ukrán menekült – anyák, gyermekeik és idős emberek –, egy buszon majdnem három napon át utaztak a moldáv fővárosból a németországi Karlsruhe felé. A gyötrelmes, hosszú út... több»

Figyelő folyó
#54730

dokumentum

A filmben a Kis-Küküllő folyó mesél mindarról, amit lát, hall, vagy amire emlékezik a mintegy 200 kilóméteres útja során. A Kis-Küküllő Erdélyben, a Görgényi havasokban, 1100... több»

Otthon, otthon
#54732

dokumentum

Egy évek óta Budapesten élő csángó lány rendhagyó zarándok útja Gyimesközéploktól Csíksomlyóig, számos kitérővel, kérdés felvetéssel. Renáta büszkén vállalja gyimesi... több»

Rendező: Anikó Mária Nagy

#54733

NA The Yacht  (2022)

thriller

Egy bulis lány a túlélésért küzd, miután három tolvaj elrabolja luxusjachtját.

A székelyek érdeke – Az önrendelkezés
#54735

dokumentum

A székelység küzdelme az elmúlt majdnem 30 évben többféle civil és politikai formát öltött – népszavazás, székelyudvarhelyi Nagygyűlés, ditrói Nemzetgyűlés, Székelyföldi... több»

Agárdy Gábor arcai
#54736

dokumentum

A művész 70. születésnapjára A művész saját otthonában fogadta a Magyar Televízió stábját, ahol az általa választott kolléga, Körmendi János kérdezte szerepeiről, életéről,... több»

#54737

dokumentum

Egyetlen olyan család él Székelyföldön, amely nemcsak őrzi, de egy fél évezrede életben is tartja ősei hagyományát. Történetük erdélyi és összmagyar sikertörténet. A film négy... több»

Rendező: Szabó Attila

#54738

dokumentum

Jim Denevan, az úttörő művész portréja, aki feltalált egy újfajta étkezési módszert. több»

Rendező: Patrick Trefz

#54740

NA Presence  (2024)

horror | thriller

Kísértettörténet egy családról, akik egy külvárosi házba költöznek, és meggyőződnek arról, hogy nincsenek egyedül. több»