Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54722

dokumentum

A dokumentumfilm az Afrika Korps csúfos vereségének történetét mondja el, melyet a brit hadsereg mért Mussolini  és az erősítésként küldött Rommel haderőire. több»

#54723

NA Kövek  (2020)

dokumentum

Budapesten kéthetes tábort szerveznek különféle hátterű európai fiatalok részvételével, akik önkéntesként egy zsidó temetőben tisztítják meg az elhanyagolt sírokat. Gunter... több»

Rendező: Dobray György

A világ legnagyobb drogbárója
#54726

dokumentum

Tse Chi Lop szervezte meg a történelem legnagyobb kábítószer-kereskedelmi akcióját. A nyomozók felfedik, hogyan maradt észrevétlen több mint egy évtizeden át. több»

Cápa attak-tikák
#54727

dokumentum

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a hírhedt, a természetfilmekben méltán sokat szereplő cápákról mindent tudunk. De vajon valóban így van ez? A látványos összeállításban a... több»

#54728

dokumentum

A Budapest Jammin’ közvetlen hangulatban kalauzolja el a nézőt a hazai jam sessionok egykori és napjainkban tapasztalható kulisszái mögé. Több oldalról is bemutatásra kerül a... több»

Rendező: Dudás Viktor

#54729

dokumentum | sportfilm

A dokumentumfilm a néhai Windham Rotunda, más néven Bray Wyatt, minden idők egyik legügyesebb, legkitartóbb és legkreatívabb WWE-szupersztárjának figyelemre méltó karrierjét mutatja be. több»

Csokoládé és béke
#54730

A családja csokoládégyárának lebombázása után Tareq Hadhad, az elbűvölő, fiatal szíriai menekült igyekszik beilleszkedni az új-skóciai Antigonish kisvárosi életébe. Tareq az új... több»

Viktor – Rétisas akcióban
#54731

dokumentum

A horvát fiú, Viktor biztos benne, hogy eljön a világvége, mert a Nap egy csillag, és minden csillagból szupernóva lesz, ami felrobban. Ezért megy el a túlélő táborba, hogy megtanulja... több»

#54732

horror

Egy friss szerelmespár fejvesztve belevág új kapcsolatukba, amíg az intimitásuk félelmetessé nem változik. több»

#54733

NA Nezouh  (2022)

dráma | háborús

Mutaz még akkor sem hajlandó a bizonytalan menekültéletet választani feleségével, Halával, és lányával, Zeinával, amikor Damaszkuszra bombák hullanak. Dönteniük kell, hogy mennek... több»

Éljen a JRD, éljen a párt!
#54734

dokumentum

Bartók Csaba dokumentumfilmje a csehszlovák  szocialista kollektivizálás és szövetkezetesítés több szakaszát mutatja be archív felvételek, tanúk és szakértők segítségével. több»

Rendező: Bartók Csaba

#54736

dokumentum

Dél-Afrika magas hegyei kihívás elé állítják a kerékpározókat, de nem Khothalang Leutát. A kamasz lány a világ egyik leggyorsabb bringásaként a férfi mezőnyt is legyőzve megnyeri... több»

Időn túli hangzás
#54737

dokumentum

„Álmodunk egy hangot. Van egy elképzelésünk. A belső hangja minden zenésznek sokkal szebb, mint ami végül megszólal, és ugyanakkor ezt meg is kéne valósítani. Ez volt a vezérfonala... több»

A kígyók igazi arca
#54738

dokumentum

A kígyókra hajlamosak vagyunk vérszomjas, kegyetlen bestiákként gondolni, melyekkel jobb semmilyen kapcsolatba nem kerülni. Pedig valójában egy lenyűgöző, rendkívüli képességekkel... több»

Pukk ürge és családja
#54739

dokumentum

Ez a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szóló tanulságos szlovák ismeretterjesztő film játékos és szórakoztató módon hozza közelebb a közönséges ürgék életét a... több»

#54740

thriller

Theodore Souza egy munkás, aki egy tragikus baleset miatt elvesztette a családját, elvesztette a munkáját, és most a házát is, mivel a bank elárverezi. Amikor egy friss házaspár... több»