Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54741

rövidfilm

1998-ban, Valenciában egy kétségbeesett nő, akinek segítenie kell haldokló édesapján, néhány titokzatos alakhol fordul, anélkül, hogy tudná, mit jelent valójában az... több»

#54743

horror

Az egész egy romantikus hétvégének indult, azonban a fiatal pár rövidesen egy borzalmakkal teli hotelszobában találja magát, ahol egy démon vadászik rájuk. több»

#54744

NA Swell  (2021)

dokumentum

The Cleaner
#54746

NA The Cleaner  (2021)

dráma | krimi | misztikus

Egy lecsúszott középkorú takarító egyik napról a másikra egy veszélyes bűnügybe keveredik, mikor új kliense hatalmas összegért felbéreli, hogy keresse meg az eltűnt fiát. Vajon... több»

Gyökerek és ágak
#54747

dokumentum

Auer Lipót (1845-1930) hegedűművész, karmester és zenepedagógus a világ zenei életének meghatározó alakja. A magyar muzsikusra egyaránt büszke Európa, Oroszország és az Egyesült... több»

Rendező: Bárány László

Gordon, Gino és Fred ünnepi lakomája
#54748

dokumentum

Tartson az angol nagymenő séf, Gordon Ramsay, az olasz szívtipró, Gino D’Acampo és a francia főpincér, Fred Sirieix hármasával, akik azért versengenek, hogy egy nem mindennapi... több»

#54749

dokumentum

„Ennek az Ausztráliában forgatott filmnek a kiötlője, szponzora és főszereplője Dr. Hangay György, akiről fontos tudni néhány dolgot. Először is: egy olyan világcsavargóról van... több»

#54750

NA Baba  (2017)

vígjáték

A furcsa öreg hölgy kénytelen egyedül megbírkózni életével miután országa, családja és az egész rendszer romokban hever. Megélhetését abból próbálja meg fedezni, hogy feldob egy... több»

Overcompensating
#54751

rövidfilm | vígjáték

Benny, a focista a főiskolán próbálja elfogadni a szexualitását, és túlkompenzál, amikor megpróbál olyansvalakinek látszani, aki valójában nem is ő. több»

#54752

A Reelz új sorozata bemutatja azon számok történeteit, amelyek áttörést, illetve hihetetlen sikereket hoztak a Metallica zenekarnak. több»

#54755

Egy tehetséges cukrász véletlenül elvállalja, hogy vendégül látja a családját az ünnepek alatt. El akarja kápráztatni őket, ezért gazdag háztulajdonosnak adja ki magát. Minden... több»

#54756

NA All Souls  (2023)

krimi

Egy fiatal bizalmas informátort veszélyes titkos akcióra küldenek. A film kíméletlenül mutatja be a kábítószer elleni háború sebezhető gyalogos katonáit, a fiatal bűnözőket,... több»

A magyar Golgota
#54757

dokumentum

Aradi emlékhelyeken Katona Tamással. A történész közreműködésével végigkövetjük az aradi vértanúk szabadságharcban betöltött szerepét. több»

Would It Kill You to Laugh?
#54759

vígjáték

Kate Berlant és John Early, akik önmaguk eltúlzott változatát játsszák, újra egy csapatot alkotnak, miután néhány évvel korábban nyilvánosan összevesztek. több»

#54760

NA Waterman  (2021)

dokumentum

Az ötszörös olimpiai érmes és hawaii őslakos Duke Paoa Kahanamoku számos rekordot döntött meg, így téve népszerűbbé a világon a szörfözést, miközben ő maga számos kihívással... több»