Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
Cápaolimpia
#54801

dokumentum

Testi adottságaik és kivételes képességeik miatt valamennyi cápafajt tisztelet övez, de ki a legjobb közülük? Első ránézésre a nagy fehércápa tűnik a befutónak, de vajon a... több»

#54802

dokumentum

Üveggömb, csillagdísz és lametta A karácsony nem igazi karácsony karácsonyfa nélkül. A karácsonyfa állítás- és díszítés hagyománya a 19. század elején vált valóra. A... több»

Rendező: Anita Lackenberger

#54803

dokumentum

Egy POV dokumentumfilm, amely Teresa Alfeld filmrendező útját követi, miközben feltárja gyermekkori legjobb barátja apjának, Doug Bennettnek, a legendás 1980-as évekbeli Doug and the... több»

Rendező: Teresa Alfeld

Vadvilági édenkertek: Oroszország
#54804

dokumentum

Ez a 10.000 kilométer hosszan elterülő vidék Földünk legnagyobb országa, és egyben a rejtélyek földje is, ahol bolygónk legszélsőségesebb élőhelyeit találhatjuk meg. Egy távoli... több»

Rendező: Andrew Zikking

Leon és Jan − Az ifjú farmerek
#54805

dokumentum

A 12 éves Leon és Jan hatéves koruktól szenvedélyes gazdálkodók és úgy döntöttek, hogy saját maguk művelik meg a földet és veteményes kerteket alakítanak ki. Mindezt önállóan... több»

Eszterlánc
#54809

NA Eszterlánc  (2014)

animáció

Az egymásból születő zsongó képi metaforák, a népköltészet színes, üde világát jelenítik meg. Az altató dalok, nyelvtörő mondókák, a fogócska-bújócska kiszámolók, gyermeki... több»

Rendező: Keresztes Dóra

#54812

animáció | családi | fantasy | kaland

#54813

misztikus

Amikor Francesca "Frankie" Quinn magánnyomozó vőlegényét meggyilkolják, a férfi nővére felbérli, hogy találja meg a gyilkost. Frankie-nek együtt kell dolgoznia Wynnel, az ügyre... több»

#54814

dokumentum

Martha Robbins főemlőskutató és tudóstársai rendkívüli eredményt értek el a gaboni esőerdő mélyén: elnyerték a bizalmát egy csoport vadon élő gorillának, melyek szokásait és... több»

Merry Textmas
#54816

vígjáték

A család minden évben összegyűlik Abuela mexikói házában. Amikor Gaby véletlenül hozzáadja Alexet, a munkatársát a családi csoportos beszélgetéshez, jószándékú családja úgy... több»

42/44 a Vajdaságban
#54818

dokumentum

Dokumentumfilmünk a több tízezer vajdasági magyar életet követelő 1942-es hideg napok és 1944-es partizánterror, illetve a délvidéki hadjárat hiteles és eddigi legpontosabb... több»

Rendező: Lavro Ferenc