Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#54801

dokumentum

Illemszabályok másképpen. A Lexikon Így illik című sorozata mindennapi viselkedésünk apró kihágásait veszi szemügyre. A Momentán Társulatra épülő minisorozat a reality műfaj, a... több»

#54802

horror

Adam és Margo házavató bulija sikeres. Az egyik pár a többi vendég után tovább időzik, és kiderül, hogy ők Adam és Margo gazdag szomszédjai. Az együtt töltött idő után viszont... több»

Kuba – A vadon forradalma
#54803

dokumentum

Kuba a Karib-térség leggazdagabb élővilágával rendelkezik: 3700 km érintetlen tengerpart, hegyvonulatok még mindig az őserdőben terülnek el, gazdag állat- és madárvilágtól... több»

#54806

zenés

Az első kislemezük 40. évfordulójára időzítve a brit duó megrendezte a Dreamworld koncertjük filmadaptációját. A legnagyobb slágereik repertoárját bemutató film a „West End... több»

Rendező: David Barnard

Szereplők: Chris Lowe, Neil Tennant

Dying for a Crown
#54810

dráma

Lydia és lánya, Elle rejtélyes körülmények között Los Angelesbe költözik, és igazgatóhelyettes lesz a Bellview Gimnáziumban, ahol Elle végzős. Anyukájával az oldalán Elle nem... több»

#54814

western

Miután Wild Billt megölik egy pókerjátszmában, Calamity Jane-nek ki kell törnie a börtönből, hogy bosszút álljon. A küldetését Deadwood seriffje, Mason akadályozza, aki őrizetbe... több»

#54816

NA Legacy  (2022)

akció | dráma | thriller

#54817

vígjáték

A pultoslány, Sylvie egyedülálló anyuka, aki két fiával, Sofiane-nal és Jean-Jacques-szal él. Egy éjszaka Sofiane megsérül, miközben egyedül van a lakásban, ami miatt... több»

#54818

NA Lola  (2024)

dráma

A 2002-ben, Közép-Amerikában játszódó Lola a tizenkilenc éves Lola James (Peltz Beckham) körül forog, aki kétségbeesetten dolgozik azon, hogy elég pénzt gyűjtsön ahhoz, hogy... több»