Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#54781

zenés

Rick Springfield középiskolásokból álló zenekarral ad koncertet, s egy interjú keretében elmeséli sztárrá válásának rögös útját. több»

Rendező: P.J. Wolff

Szereplők: Rick Springfield

#54783

NA Jeunesse  (2023)

Zhili, 150 km-re Sanghajtól. Ebbe a textilgyártásnak szentelt városba a fiatalok a Jangce folyó által átszelt vidéki régiókból özönlenek. Fáradhatatlanul dolgoznak, hogy egy nap... több»

Rendező: Wang Bing

#54784

dokumentum

A mexikói Yucatán-félszigetnél található cenotei víztározók lélegzetelállító látványa tárul elénk. több»

Rendező: Reed Rickert

#54786

NA Jai Jumlong  (2021)

dráma

Négy fiatal Kanchanaburiba utazik, hogy megnézzék a helyi emlékművet. Azonban kénytelenek lesznek másként elütni az időt, miután kiderül, hogy a létesítményt éppen felújítják. több»

#54788

dráma

Katia és Justine egymásba szeretnek. Az elköteleződéstől való félelem és mások véleménye ellenére úgy döntenek, hogy gyermeket vállalnak, a véletlenre bízva, hogy melyikük... több»

#54791

dráma | vígjáték

Morán egy buenos airesi banki alkalmazott, aki kockázatos tervet eszel ki, hogy kiszabadítsa magát és munkatársát, Románt a munkásélet béklyóiból. Morán annyi pénzt lop el a... több»

#54792

kaland

A Himalája trópusi erdeiben játszódó élőszereplős fantasy-kalandfilm. több»

#54793

NA Kihalóban  (2022)

dokumentum

Elkötelezett természetvédők világszerte azon dolgoznak, hogy összeállítsák a kihalással fenyegetett fajok vörös listájának legújabb változatát. több»

TÖREDÉK A mulandóság fölé
#54794

dokumentum

Csodás események, járványok, különleges történetek fűződnek a mindenszentek emlékeihez. Ezek a szobrok mint patrónusok, bajelhárítók vagy védőszentek funkcionáltak az emberek... több»

Rendező: Olasz Ferenc

#54795

dráma | krimi | misztikus

A rendőrfőnök egy gyilkosságsorozat ügyében nyomoz egy folyóparti városban, a vidéki Kínában az 1990-es években. A letartóztatás gyorsan megtörténik, a nyomok viszont arra... több»

#54796

dokumentum

Az eredeti vad prériknek csak kis részei maradtak meg, de Észak-Amerika ezen tájain egyedülálló állatok élnek. Ahhoz, hogy a vadon élő állatok utolsó darabkái is életben maradjanak,... több»

#54797

dokumentum

Volt idő, amikor Ausztria még tengerrel volt határos. Az Osztrák-Magyar Monarchia az Adria északi részén található Isztriától a Kvarner-szigeten át, a dalmát tengerpart mentén... több»

Rendező: Gernot Stadler

#54799

akció | sci-fi | thriller

Egy férfi feleségét tíz évvel ezelőtt elrabolták az idegenek egy autóbaleset során, amelynek következtében a férfi deréktól lefelé lebénult. Feladta az életét, és egyetlen... több»

#54800

NA Envol  (2022)

vígjáték

A Castellis család három generáción keresztül dolgozott együtt, de mára ez a kötelék szinte teljesen felbomlott. Luna, a legfiatalabb egy ideje nem ad hírt magáról, a családi üzlet... több»