Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#59081

NA Je'vida  (2023)

dráma | történelmi

Lida, egy idős skolt asszony, aki az asszimiláció nyomása alatt elhagyta múltját, három különböző történelmi korszakot átszőve vizsgálja Finnország őslakosainak sorsát a... több»

#59083

A Reelz új sorozata bemutatja azon számok történeteit, amelyek áttörést, illetve hihetetlen sikereket hoztak a Metallica zenekarnak. több»

#59084

NA Poundcake  (2023)

horror | vígjáték

#59085

dokumentum

Lena Mae Perry páratlan tehetségű gospel énekes életének és pályájának története.

#59086

dokumentum

Székelyvarság, Hargita megye egyik hatalmas kiterjedésű szórvány települése, vadregényes fenyves erdőkkel, kanyargó patakokkal, ahová a globalizáció hatása nem ért el. Az itt lakó... több»

Másutt – a Korda testvérek
#59088

dokumentum

A három Korda-testvér élettörténete olyan, mint egy magyar népmese. Egy kis távoli magyar tanyáról elindult három szegény fiú, hogy meghódítsa a világot. A dokumentumfilm... több»

#59089

dokumentum | zenés

Balázs Elemér 2017-ben ünnepelte 50. születésnapját. A portréfilm végigveszi a 30 éves pálya fontos eseményeit, szereplőit. Részletek láthatóak a MOM Kulturális Központban, 2017.... több»

Rendező: Medgyesi Gabriella

Őzbakvadászat Bonyhádon
#59092

dokumentum

AZ ŐZHÍVÁS VISSZATÉRŐ, KEDVELT TÉMA A VADÁSZFILMEK KÖZT. EZ A FILM SEM AKAR EGYEBET, MINT MEGOSZTANI AZ ÜZEKEDŐ ŐZBAKOK VADÁSZATÁNAK HANGULATÁT A NÉZŐKKEL több»

#59095

dokumentum

Amikor a nappali fények lassan elhalványodnak és a világot a Hold ezüstös fénye vonja be, egy titokzatos napszak kezdődik – az éjszaka. Az éjszaka elbűvöl, de egyben ijesztően is... több»

#59096

dokumentum | életrajzi

A film a címszereplő olasz filmrendezőt, Dario Argentót mutatja be, amint egy szállodában befejezi utolsó filmjének forgatókönyvét, miközben egy filmes stáb filmet forgat róla.... több»

#59097

akció | dráma | kaland

Egy árva tinédzser egy kedves, de titokzatos robottal és egy különc csavargóval járja be az amerikai nyugatot, hogy megkeresse öccsét. több»

#59098

életrajzi

A vallásos néphagyomány, a szakrális szövegfolklór, a népi Mária-kultusz, a szóbeliség-írásbeliség kapcsolatának nemzetközileg elismert tudósa. Ő tárta fel és határozta meg az... több»

Rendező: Tóth Péter Pál

#59099

krimi | misztikus

Eve zenei karrierje csúcsán van az 1950-es években, és élete két férfija, a szeretője és a zongoristája között hánykolódik. Miközben Florence, a fiatal énekesnő együttérző és... több»

#59100

animáció | családi | vígjáték

Josh és Blue New Yorkba utazik, hogy meghallgatáson vegyenek részt egy nagy Broadway-musicalhez. több»