Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#59061

NA Promises  (2022)

rövidfilm

A rövidfilm kelet-ukrajnai orosz invázió legsötétebb oldalát tárja fel, a néző egyúttal bepillantást nyerhet a fegyveres ellenállás mindennapjaiba. több»

Rendező: James Naleski

#59062

misztikus

Reynaldo és Carlitos kapcsolatát károsítja a pandémia, ráadásul kiderül, hogy Reynaldo házában rengeteg sötét titok lappang. több»

Vidrapolisz
#59065

dokumentum

Ha Szingapúrról hallunk, valószínűleg a vidra az utolsó élőlény, ami az eszünkbe jut. Pedig, amint a filmből kiderül, az emberen kívül vidrák is élnek itt bőséggel,... több»

#59066

dokumentum

Huszárik Zoltán (1931–1981) a magyar filmtörténet egyik zseniális alkotója. Mindössze két játékfilmet és néhány rövidebb alkotást készített, ám így is megkerülhetetlen a... több»

#59067

dokumentum | vígjáték

Netflix

Snoop Dogg házigazdaként áll a színpadon, hogy egy fergeteges stand-up estét varázsoljon a nézők elé, amiben olyan humoristák is megszólalnak, mint Katt Williams és Mike Epps. több»

Szereplők: Snoop Dogg

#59068

dráma

Egy bulizós, gondtalan férfi új kihívásokkal szembesül, amikor ikertestvére, egy egyedülálló apa váratlanul meghal, s neki kell gondoskodnia annak főiskolás fiáról.

Rendező: Joe Y. Mora

Szereplők: Jeff Doyle, Jeffrey Wells

#59070

dokumentum | életrajzi

Netflix

A dokumentumfilmben megismerhetjük Eduardo de Filippo életét, aki színészként és drámaíróként is kiemelkedő pályát járt be. több»

Északi történetek vízből, kőből, fából
#59071

dokumentum

Fehér zuhatagok, fekete hegyek, zöld erdők és kék tenger: íme Sognefjord, Európa leghosszabb és legmélyebb fjordja. A Norvégia nyugati partjain 200 km-en elnyúló, közel 1300 méter... több»

#59073

A táncoratórium nem követi szigorúan végig Jézus történetét születésétől a kereszthalálig,hanem összeötvözi Jézusnak,az ember fiának érzéseivel,váteszi vízióival.A több... több»

Örökmozi
#59074

NA Örökmozi  (1982)

kísérleti film

Tóth János a mozi szerelmese. Operatőri és rendezői munkáinak legjobbjait gyűjtötte össze az ÖRÖKMOZI c. összeállítás. A film mégsem csak önálló kisfilmek füzére. Tóth János... több»

#59075

NA New Life  (2023)

horror | thriller

Egy menekülő nő és a megtalálásával megbízott férfi egyedi története elválaszthatatlanul összekapcsolódik, miközben az üldözés tétje apokaliptikus méreteket ölt. több»

A szenvedések földjén
#59077

dokumentum

Marton Ernesztina volt a ZS 882-es számú rab a Gulágon. ”A szenvedések földjén” című dokumentumfilm hosszú évek távlatából mesél egy fiatal lány gulág-emlékein keresztül sok... több»

#59079

horror

A fiatalember, aki halálos beteg apját ápolja, egy gyilkosság és az őrület hátborzongató eseményeinek örvényében találha magát. A film Edgar Allan Poe művei alapján készült. több»

Az A38 Hajó színpadán: Perrin
#59080

zenés

A Perrin olyan mint egy hangulat, mondjuk autózás a tengerparton, formai letisztultság, Cadillac-esztétika. A zenekar a hetvenes-nyolcvanas évek soul és funk hangzásából, valamint az... több»