Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Patakok és barlangok völgyében
#72241

dokumentum

A közel négyszáz lelket számláló Jósvafő Észak-Magyarországon, egy hegyekkel övezett völgyben fekszik. A kristálytiszta patakokkal átszelt kis faluban a népi építészet szép... több»

6-os számú kórterem
#72242

játékfilm

Ragin és Gromov. Orvos és páciens. Két ember, akik egy tespedt orosz kisváros siralmas és lepusztult elmegyógyintézeti 6-os számú kórtermében kezdenek el beszélgetni, amelynek... több»

Rendező: Dömölky János

Mundiya Kepanga - Az erdő hangja
#72243

dokumentum

Mundiya Kepanga a pápuai huli törzs vezetője és ahogy önmagát hívja: az erdők nagykövete. Hivatásának érzi, hogy a világot figyelmeztesse arra a veszedelemre, ami az erdőket és... több»

Rendező: Luc Marescot

Gróf Széchenyi Zsigmond
#72244

dokumentum

Gróf Széchenyi Zsigmondot (1898-1967) a híres vadászt mutatja be a film, akinek vadászemlékeiből - ahogy ő nevezte "emlékzsákmányaiból" - írott könyvei másfél millió példányban... több»

Rendező: Kinyó F. Tamás

#72245

akció

Egy drogbáró egyik fia szeretné megmutatni a rivális bandának, hogy ki az úr a környéken, miután sikerült megakadályoznia, hogy apját a gengszterek elrabolják és meggyilkolják. több»

Tangó
#72246

NA Tangó  (1999)

dokumentum

"A tangó nem olyan, mint az élet, a tangó maga az élet" - idéz Al Pacinótól Johanna, a tangó egyik megszállottja, aki Budapesten tánctanár. Megszállottak - akár ez is lehetne a film... több»

Rendező: Kárpáthy Mariann

Újragondolt lakoma
#72247

családi | valóságshow

Joel Gamoran séf lenyűgöző lakomákat varázsol Amerika lélegzetellállító és meglepő helyszínein olyan meglepő alapanyagok felhasználásával, amelyeket a legtöbb ember egyszerűen... több»

Jazz Land Rhoda Scott koncert
#72248

zenés

Rhoda Scott és Laki Ákos közös koncertje a Hammond orgona és a szaxofon, klarinét összjátékára épül. Az orgona főként az egyházi és klasszikus zene hangszere, míg a szaxofon a... több»

Rendező: Seregély István

#72249

vígjáték

Guido Weijers, holland humorista műsora.

Szereplők: Guido Weijers

Ízőrzők: Pánd
#72250

dokumentum

Mivel Pándra a meggyfavirágzás idején látogatunk, receptjeink a meggy bűvöletében készülnek. Először egy meggykrém leves készül, majd egy ismert fogás, a meggymártás, némileg... több»

A teknősök megmentője
#72251

dokumentum

Peter Parschag szenvedélytől fűtve dolgozik a világ több pontján, hogy megmentse a kihalástól az édesvízi teknősöket. Peter tevékenységén keresztül megismerjük, hogyan segítik a... több»

Lakatos Menyhért
#72252

életrajzi

Lakatos Menyhért 1926-ban született a Békés megyei Vésztőn, ahogy ők nevezték maguk között a cigány-Párizsban, a putrik világában. Édesanyja konokságának köszönheti a könyvek... több»

Rendező: Sára Balázs

A nagy dinópark
#72253

animáció

Lapátföldön vidámparkot építenek a gyerekeknek. Bob és csapata lelkesen dolgozik a tervek alapján. Munka közben azon is gondolkodnak, hogy mi legyen a park témája. Szerencsére... több»

Gusztáv és a hálátlan varjú
#72254

animáció

Gusztáv megdermedt varjút vesz magához a zimankós télben. Gondosan ápolja, szép madárdalt szeretne hallani tőle...

Rendező: Dargay Attila

Márkus, az erdélyi
#72255

dokumentum

Márkus János jelenleg Bécsben él, hangszerkészítő és restaurátor. De tipikus 20. századi erdélyi sors az övé tele kalanddal, vargabetűvel, megaláztatással és talpraállással.... több»

Rendező: Kamondi Zoltán

Jégapó
#72256

NA Jégapó  (1984)

játékfilm

Ljubuskát addig üldözi irigy nővére, Páva, míg egyszer csak Jégapó birodalmában találja magát. Ott maradhatna örökre, de ő visszavágyik a földi világba. Ahhoz azonban, hogy ez... több»

#72257

NA Veszélyroham  (2021)

(1)

akció | rövidfilm | sci-fi

Franklin (Tóth Péter Attila) egy napon találkozik egy József nevű férfival (Kilián Tibor), aki különleges, ámde veszélyes feladattal bízza meg Franklint: ha bemegy a közeli erdőbe,... több»

#72258

93 Panelkapcsolat  (1982)

(2)

dráma

Egy egymástól eltávolodó férj és feleség elgondolkodik a házasságuk legrosszabb vitájához vezető eseményeken. több»

Nagyon jó és hasznos film, ajánlom meggtekintésre mindenkinek. Érdemes elgondolkodni rajta, hogyan ment tönkre annyi ember élete, annyi család és generáció egy hülye utópista eszme miatt.
#72259

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»

#72260

akció | dráma | krimi | musical | thriller

Arthur Fleck, az Arkham Elmegyógyintézet leghírhedtebb lakója, egy ismeretlen nő kíséretében szabadul ki a fogságból, odakint azonban hatalmas káosz uralkodik. Gotham City mocskos... több»