Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#72321

dráma

Egy férfi 35 év után hazatér szülővárosába, és rájön, hogy az emlékei nem teljesen egyeznek a múlt valóságával. több»

Portrék egy csoportképből (Portrék egy csoportképből)
#72322

dokumentum

A film a pécsi székhelyű DeFORMA keramikus-alkotóműhely néhány tagjának tevékenységét mutatja be. Hogyan lesz valakiből keramikus? Hatnak e egymásra emberileg, gondolkodásmódjukban,... több»

#72323

NA The Silence  (2019)

dráma

Netflix

A film egy különleges képességekkel megáldott fiatal detektív történetét meséli el, aki az első világháború után adottságaival a Scotland Yardot segítette rejtélyes gyilkossági... több»

#72324

vígjáték

Sébastien egy ellopott videojáték-konzolt próbál eladni Patricknak, azonban a két fiú hamarosan Franciaország két legkeresettebb bűnözőjévé válik. több»

Binder Károly
#72326

dokumentum

Binder Károly zeneszerző, zongoraművész, századunk meghatározó kortárs és jazz zenésze, aki különleges tehetségét nem csupán az új zenei irányzatok és zenekultúrák világában... több»

Rendező: Makó Andrea

Száműzöttek
#72327

játékfilm

A volgai németek megbízhatatlannak számítottak a sztálinista Szovjetunió számára, ezért 1941-ben száműzték onnan a németajkúakat. A film egyetlen ilyen sorsot állít a... több»

Puskás Öcsi
#72328

dokumentum

Koltay Gábor 1985-ben készült, majd 2006-ban kiegészített, felújított filmje az első, hosszabb kamera előtti beszélgetés mindannyiunk szeretett Öcsijével, azt követően, hogy negyed... több»

Rendező: Koltay Gábor

Szereplők: Puskás Ferenc

Pisztácia
#72329

NA Pisztácia  (1996)

játékfilm

Bertha Bulcsú művében a pénz a főszereplő. Mivé teszi az emberi kapcsolatokat, barátságot, családot? Hogyan deformálódik a különböző felfogású emberek magatartása, ha a pénz... több»

The White Sistas
#72330

dráma

Egy fiatal nő úgy dönt, hogy kolostorba vonul, miután elveszítette szerelmét. több»

Bartók Béla: Magyar képek
#72331

zenés

1931-ben Bartók Béla meghangszerelte néhány korábbi zongoradarabját, amelyeket különféle sorozatokból válogatott és fűzött újabb ciklusba. Ebből keletkezett a Magyar képek című... több»

Rendező: Ádámovics Ilona

Kormorán koncert
#72332

dokumentum

A 42 éves Kormorán a folk-rock hazai stílusteremtő zenekara, hangzását a gitáralapú rock és a népi, illetve klasszikus hangszerek határozzák meg. A jelenlegi felállásban kilenc éve... több»

A vágy titokzatos tárgya
#72333

Conchita, a táncosnõ Mathieu-höz kerül szolgálónak, s a vén kéjenc megpróbálja rögtön elcsábítani, de õ minden erõlködésnek ellenáll. A szépség kedvét leli abban, hogy... több»

#72334

horror

A dokumentumfilm betekintést biztosít a hatalmas siker mögé, ami megrázta a filmvilágot, amikor egy rendező a saját otthonában mindössze 15 000 dollárért leforgatta az első... több»

Gusztáv örökzöld
#72335

animáció

Gusztáv, a nyughatatlan kispolgár ebben a részben sem megy ki a divatból...

Rendező: Jankovics Marcell

D-nap: Véráldozat a szabadságért
#72336

dokumentum

A filmben szemtanúk és túlélők emlékeznek vissza az 1944-es Overlord hadműveletre _ egy legendás és kulcsfontosságú offenzívára, mely a szövetségesek normadiai partraszállásával... több»

Kossuth vagy Széchenyi? (Kossuth vagy Széchenyi?)
#72337

dráma

Az 1849. március 15-én játszódó darabban a magyar történelem két óriásának politikai vitáját követhetjük nyomon. Kinek van igaza? A radikálisabb, lobbanékonyabb Kossuthnak, vagy a... több»

The Rapture
#72339

NA The Rapture  (2016)

misztikus

Casper Harrison szemszögéből nézhetünk végig egy misztikus thrillert, melyben a jó és a rossz összecsap, hogy megszerezzék a legszentebb ereklyét, a Sors Lándzsáját. több»

#72340

zenés

Babos Gyula a hazai jazzélet legszínesebb csillaga. Kezdetben a rockos ritmusok vonzották, de bebarangolta a mainstream jazz, a blues, a roma folklór, az indiai zene és a klasszikus zene... több»