Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Jó emberek
#72461

NA Jó emberek  (2003)

Csehov arcai tűnnek elő a novellák sorozatában. Belenyugvás és kitörési kísérlet. Messzemenő hit és hideg irónia. Szerelem és érzéki csalódás. Nincs más. Terítéken az... több»

The 9th Life of the Wildcat
#72462

dokumentum | rövidfilm

A vadmacska 9. élete című ismeretterjesztő film a Magyarországon is tömegesen előforduló, rejtőzködő vadmacskákról szól. Ez a félénk, szőrcsomókat maga után hagyó állat szép... több»

Nemkívánatos viszonyok
#72463

dráma

Különös szeremi történet egy feleségét gyászoló diplomata és egy fiatal hölgy között. több»

Az Aranykalapács legendája
#72464

animáció

A Lapátföldi múzeum megrongálódott épp akkor, mikor az új kiállításra készülnek. A kiállítás Lapátföld tröténetét mutatja be alapítása óta. Alapítója a Pirosszakáll, a... több»

GrossStadtzigeuner
#72465

kísérleti film

Putrik a város peremén. Egy asszony a fiát fürdeti. Cigány lókupecek a piacon.

This Too Shall Pass
#72466

dráma

Egy fiatal nő története a kétségbeeséstől a reményig. Veszteségei és az ellene elkövetett árulás után Lilly lassan újra megtanul bízni másokban és önmagában.  több»

Akarsz-e játszani?
#72467

kísérleti film

A film azt szemlélteti, hogy mennyiben változik egy vers jelentése, hangulata értelme azáltal, hogy ki, miként szavalja, illetve, hogy milyen képek kísérik a szöveget.

Rendező: Vámos Zoltán

Szereplők: Bajka Pál, Tóth Enikő

ANDO DROM
#72468

NA ANDO DROM  (2001)

zenés

Az Ando Drom Magyarország egyik legismertebb, autentikus és feldolgozott cigányzenét játszó zenekara. A Zsigó Jenő vezette együttes 1990-ben alakult hosszú évek színházi és zenei... több»

Rendező: Kázsmér Kálmán

Contrast
#72469

NA Contrast  (2001)

animáció

A film a fekete-fehér, a hang és a tér kontrasztjának folyamatában építi fel a fogalmi, gondolati kontrasztot.

#72470

NA Dirtbags  (2017)

vígjáték

Az utolsó fennmaradt felvétel három barátról, akik barátnőik társaságában egy tóparti házba indultak egy buja hétvégére.

#72471

dokumentum

Netflix

A dokumentumfilm kulcsfontosságú tanúvallomásokon keresztül mutatja be a 2016-os San Fermín fesztiválon történt csoportos nemi erőszakot, amely világszerte tiltakozásokat váltott ki. több»

Fekete-fehér, igen-nem
#72472

dráma | rövidfilm

Lili Békáson lakik, és díler Pesten. Tomi Pesten lakik, és Lili főnöke. Lili szerelmes Tomiba. Tomi használja Lilit. Lili meglopja Tomit. Tomi megfenyegeti Lilit. Lili megpróbálja... több»

The Rosie Project
#72473

romantikus

A The Rosie Porject Graeme Simison azonos című regényének adaptációja. A történet főhőse egy Asperger-szindrómás genetikaprofesszor, Don Tillman, aki szomszédasszonya noszogatására... több»

Rendező: Steve Falk

Szereplők: Henry Cavill

Hitújítás
#72474

dokumentum

1541 elején a nyugati végeken, Sárvárott, egy pajtában felállított nyomdagépen megjelenik magyarul a teljes Új Testamentum . A fordító Sylvester János mintha egész rendhagyó... több»

Rendező: Orbán Ágnes

Ízőrzők: Nagyrécse
#72475

dokumentum

A Nagykanizsa melletti Nagyrécsén a helyi asszonyok az ország számos főzőversenyén nagy sikerrel szerepeltek. Az idősebb generáció mellett ott állnak a fiatalok, akik minden tudást... több»

Rendező: Móczár István

Czillei és a Hunyadiak
#72476

játékfilm

Hunyadi János halála után Czillei megpróbál leszámolni a két Hunyadi fiúval, Lászlóval és Mátyással...

LO'JO
#72477

NA LO'JO  (2001)

zenés

Budapesten, a Pepsi Szigeten, a világzenei nagyszínpadon az elmúlt évben fellépett egy különleges hangulatú, francia-holland együttes. LO'JO a nevük, és muzsikájuk világszerte... több»

Rendező: Durst György

Nácik a Szent Grál nyomában
#72478

dokumentum

A második világháború végnapjaiban az amerikai csapatok rejtélyes náci akták tömkelegére bukkantak egy dél-németországi barlangban. A titkos dokumentumok a Harmadik Birodalom egyik... több»

Egy óra - három arc
#72479

játékfilm

Darvas Lili, a kiváló színésznő sikeres életutat járt be. A múlt század húszas éveiben kezdte pályáját a magyar színpadokon, majd Berlin és a Broadway következett. 1972-ben... több»

Tinti kalandjai
#72480

animáció

Tinti, a kedves kis kentaur bejárja az egész világot és izgalmas kalandokba keveredik, ám mindig eredményesen és hibáiból tanulva keveredik ki belőlük.