Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#72501

dokumentum | életrajzi | háborús | történelmi

A második világháború alatt Angel Sans Briz spanyol diplomata több ezer magyar zsidó életét mentette meg a Holokauszt borzalmaitól. Az 5500 túlélő egyike volt Jaime Vándor, aki... több»

#72502

dokumentum

A Segítség, bipoláris a gyerekem! című dokumentumfilmben négy családdal ismerkedhetünk meg, melyek mindegyikében bipoláris zavarban szenvedő gyerekek vannak. A hét éves Chase-t... több»

Vad India: A dzsungel királyai
#72503

dokumentum

India egy lenyűgözően sokszínű ország, ahol a Föld lakosságának mintegy ötöde tömörül. És ahol annyi a különleges és csodálatos állatfaj, mint kevés másik helyen a világon. több»

Columbo – Gyilkosság Malibuban
#72504

krimi

Columbo hadnagy ügyes taktikával veszi rá Wayne Jenningset, a profi teniszezőt, hogy beismerje, ő ölte meg Amerika legkedveltebb romantikus regényírónőjét, Teresa Gorent. Teresa... több»

#72505

rövidfilm

A nem túl távoli jövőben az idegenek invázióval fenyegetik az Egyesült Államokat és a Földet. Robinson elnöknek nehéz döntést kell meghoznia: kockáztat a béke érdekében, vagy... több»

Rendező: Al Hallak

Szereplők: Steve Ray, Sonia Debreczeni

Szilágysomlyó
#72506

dokumentum

Először 1999-ben mutatták be együtt Bécsben, majd Budapesten azt a két alkalommal is véletlenszerűen napvilágra került szilágysomlyói kincset, melyet a Kárpát-medence mindmáig egyik... több»

Rendező: Szakály István

A napfényben fürdő kastély
#72507

játékfilm

Az idősödő író útnak indul "történelmi kofferével" a kezében, hogy megmentse gyermekkori emlékeit. Valóságos utazása időkalanddá változik át, ahogy felidézi kilencéves... több»

Rendező: Bozsogi János

Szereplők: Eperjes Károly

Tudós kutyák: Az X faktor
#72508

dokumentum

A kutyák ma már nem kizárólag szánt húznak, házat őriznek vagy nyájakat terelnek, az egészségügyben is lehet rájuk számítani: többek közt fel tudják ismerni a rákos betegeket,... több»

Erdei pillanatok
#72509

dokumentum

Ellesett pillanatképek az erdei állatok életéből.

Minden kosár egy győzelem
#72510

dokumentum

A Magyar Kosárlabda Szövetség idén ünnepli 60 éves fennállását. A film elsősorban a sportág hazai létrejöttével, eddigi sikereivel foglalkozik, de természetesen érinti napjaink... több»

Rendező: Dobor Dezső

#72511

dokumentum

A film a közegészségügyi tragédiák megismétlődésének kérdését vizsgálja.

Rendező: Cheng Zhang

#72512

NA Veszélyroham  (2021)

(1)

akció | rövidfilm | sci-fi

Franklin (Tóth Péter Attila) egy napon találkozik egy József nevű férfival (Kilián Tibor), aki különleges, ámde veszélyes feladattal bízza meg Franklint: ha bemegy a közeli erdőbe,... több»

#72513

93 Panelkapcsolat  (1982)

(2)

dráma

Egy egymástól eltávolodó férj és feleség elgondolkodik a házasságuk legrosszabb vitájához vezető eseményeken. több»

Nagyon jó és hasznos film, ajánlom meggtekintésre mindenkinek. Érdemes elgondolkodni rajta, hogyan ment tönkre annyi ember élete, annyi család és generáció egy hülye utópista eszme miatt.
#72514

animáció | dráma | sportfilm

Seishiro Nagi, a lusta gimnazista másodéves, akire a "bosszantó" a legjobb szó, és osztálytársa, Reo Mikage felfedezi, hogy tehetséges a fociban, és a világbajnokság megnyeréséről... több»

#72515

88 Cirkusztestvérek  (2024)

(2)

dokumentum

Az egész estés dokumentumfilm tizenkét fiatal élményeit meséli el, akik 2020 elején lehetőséget kaptak arra, hogy a Baross Imre Művészeti Szakközépiskola exkluzív művészeti... több»

Sajnos csak az utolsó pillanatban értesültem a filmről, de megnéztem, és szerintem roppant izgalmas volt.
#72516

87 Motorosok  (2023)

(8)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált Motorosok elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és hangjaiban. Kathy, a... több»

#72517

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»

#72518

akció | dráma | krimi | musical | thriller

Arthur Fleck, az Arkham Elmegyógyintézet leghírhedtebb lakója, egy ismeretlen nő kíséretében szabadul ki a fogságból, odakint azonban hatalmas káosz uralkodik. Gotham City mocskos... több»

#72519

85 Runt  (2018)

dráma | thriller

Cal (Cameron Boyce) és Cecily (Nicole Elizabeth Berger) zaklatott középiskolások, akik bosszút akarnak állni kínzóikon. Mivel nincs kihez fordulniuk, a félrevezetett erőszak ördögi... több»

#72520

vígjáték

Christophe évekig elhanyagolta a családját. Amikor felesége, Charlotte elárulja, hogy el akar válni, a férfi ráveszi, hogy egy utolsó utazásra tartson vele, hogy meglátogassa... több»