Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#72461

dokumentum

A tűzhányók bizonyosan a legkülönösebb képződmények közé tartoznak a Földön. Lehengerlő erejükkel ősidők óta lenyűgözik az emberiséget. Olvadt lávafolyamot, fehér hamuesőt,... több»

#72462

NA Hot Like Hell  (2019)

(1)

kaland

Egy emigráns limuzinsofőr megpróbálja elkészíteni a saját játékfilmjét, de ez sehogyan sem akar összejönni neki.

Rejtélyes égitest
#72463

játékfilm

Egy kutatóközpont professzorai különös jeleket fognak az űrből és egy rejtélyes égitest is felbukkan. Izgalmas napok következnek, még kommunikálni is megpróbálnak az űrbeli... több»

A kék madár nyomában
#72464

dokumentum

Félelmekkel, bizonytalansággal, szorongással teli világunkban az emberiség fele máshol szeretne élni, mint ahová született. Ebben a modern-kori népvándorlásban mindenki keresi a... több»

A funtineli boszorkány
#72465

dokumentum

A film Wass Albert egyik legkimagaslóbb regényének nőalakjáról, a funtineli boszorkányról szól a ma is élő leszármazottak elbeszélése nyomán. Századok találkozása a Maros... több»

Rendező: Tóth T. Tamás

#72466

animáció

Filmio

Az első magyar rajzfilmsorozat ötletadó darabja, amelynek folytatásával a magyar rajzfilmgyártás történetében megszületik a modern gyerekfigura-típus Peti személyében. A központi... több»

Rendező: Macskássy Gyula

A nagy Romulus
#72467

dráma

A nagy Romulus című filmdráma főhőse Róma egyik utolsó császára, aki mintha maga is tudná, hogy uralma véges, békés unalomban várja pusztulását. Egy nap felbukkan a germán... több»

Azeri képeslapok
#72468

dokumentum

Azerbajdzsán, ez az 1991 augusztusában függetlenné vált ország, a Kaszpi-tenger partján, a Kaukázusi-hegységtől délre helyezkedik el. A főváros, Baku története igen messzire, a... több»

Rendező: Tótfalusi András

The Personal History of Rachel DuPree
#72469

dráma

A történet egy elszigetelt és aszály sújtotta farmon játszódik, ahol egy állapotos nő úgy érzi, hogy a férjének előbbre valóak a saját ambíciói, minthogy megmentse a családját... több»

A rendszerváltás filmjei - Aki nekiszaladt a demokráciának
#72470

dokumentum

Tiszakécske nagyhatalmú tanácselnöke nem veszi észre, hogy megkezdődött a rendszerváltás, az eddig gyáva újságírók most kikezdik mindazért, amit az elmúlt évtizedekben a város... több»

Rendező: Szobolits Béla

Colorful Eu
#72471

NA Colorful Eu  (2006)

animáció

Ahogy járjuk az utcákat, megfigyelhetjük, hogy az európai unió itt van körülöttünk

Rendező: Vadócz Péter

Anima Formosa
#72472

dokumentum

1936. Hat fiatalember indul útra Budapestről, a jezsuiták központi rendházából, hogy a kínai Támingban missziós tevékenységet lásson el. 1946-ban a missziót felszámolják. A... több»

Rendező: Szekeres Csaba

The White Devil
#72473

NA The White Devil  (2017)

(1)

thriller

A film története serint egy amirikai tinit Londonba küldenek egy bentlakásos iskolába abban a reményben, hogy itt sikerül jó gyereket faragni belőle. ám az skolát egy korábbi diák... több»

Rendező: Jahmil X.T. Qubeka

Szereplők: Cameron Monaghan

Pókok
#72474

NA Pókok  (1989)

játékfilm

Péter sorkatonai szolgálata idején kezdett levelezni az ismeretlen, Münchenben élő Ágival. Leszerelés után Münchenbe megy, és az Ági által adott címen négy kedves öregasszonyt... több»

Elhagyott árnyék
#72475

kísérleti film

Tájleltár készíthető, ha a beesési szög az átboltozódás síkjából nem tér ki.

Ausztrália krónikása - Kunz Egon
#72476

életrajzi

Portréfilm az ismert ausztráliai magyar íróról és társadalomkutatóról.

Rendező: Demian József

#72477

vígjáték

Cristela Alonzo stand-up estje, amely a Netflix gondozásában készült. Az est fő témája a mexikói bevándorlók és az amerikai társadalom. több»

Szereplők: Cristela Alonzo

Kísértés
#72478

NA Kísértés  (1942)

játékfilm

Horváth Cecil bosszút akar állni öccséért, akit bankrablás miatt elítélt Dr. Kétzy törvényszéki tanácselnök. Így előbb a közelébe férkőzik, majd magába bolondítja a mit sem... több»

Gyerekek és katonák
#72479

Együttvirrasztás időn, teren túl Pilinszky Jánossal."Éjszaka aztán tovább álmodtuk az ütközetet, és ez olyon volt, mint egy színpadi kép, amely azzal kezdődik, hogy véget ér. A... több»

Rendező: Dóczy Péter

Csónakház koktél - Rácz Kati Quartet
#72480

zenés

Rácz Kati előadásmódja, mint a jó bor az idő haladtával aszúsodott, tökéletes ízt, zamatot és színt kapott. 30 éves pályafutása alatt bejárta egész Európát és a fél világot.... több»

Rendező: Sebők György