Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#72481

sci-fi | thriller

A film története szerint Nostradamus egyik rejtélyes leszármazottja hihetetlen szellemi adománnyal rendelkezik, így hát hősünk arra vállalkozik, hogy befejezi a legendás mester művét. több»

#72482

NA Alter Ego  (2021)

krimi | misztikus | thriller

Egy paranoiás, visszahúzódó, zseniális író egy félreeső házban tölt egy estét, és várja, hogy teremtménye eljöjjön érte és elpusztítsa. több»

Házi feladat
#72483

kísérleti film

Egy kisfiú írja a házi feladatát: "A mi házunkban soha nem történik semmi érdekes...", és közben nem veszi észre az orra előtt, az ablakon túl zajló eseményeket - betörés,... több»

#72484

dráma | krimi | rövidfilm | vígjáték

Egy csődbe ment férfi képtelen kifizetni az adósságát, és megpróbálja elhagyni az országot, de úgy dönt, hogy előtte még megszöktet egy szexrabszolgaként dolgoztatott masszőzt.

Mesélő
#72485

NA Mesélő  (1996)

dokumentum

A filmben Czupor István meséli el életét, nevelőszülőknél töltött gyermekkorától az 1956-os forradalomban való részvételén kersztül kanadai tartózkodásáig, ahol többet volt... több»

Rendező: Mispál Attila

Rio
#72486

NA Rio  (2018)

misztikus | thriller

Egy pénzügyi riporter Rio de Janeiroba repül meglátogatni egy gazdag barátját, ám akarata ellenére belekeveredik valamibe, ami végül barátja halálához vezet. több»

Reinas salvajes
#72487

A hegyekben található eldugott táborban Carlota, az ismert paleontológus, tudományos karrierének legfontosabb leletét őrzi: egy félig madár, félig oroszlán mitikus lény, azaz a... több»

Prédikáljatok és tanítsatok
#72488

dokumentum

A film az ezeréves pannonhalmi bencés főapátság történetébe, és mindennapjaiba pillant be. Megismerjük a kolostor történelmének legfontosabb dokumentumait, az itt őrzött... több»

Rendező: Lakatos Iván

Utak Vásárhelyről
#72489

dokumentum

Dr. Csőgör Lajos, az első rektor és Dr. Dóczy Pál professzor beszél az első székelyföldi egyetem indulásáról, majd volt orvostanhallgatók, így Mester Zsolt, a Sulyok István... több»

Rendező: Kovács András

#72490

dráma | fantasy | vígjáték

Történetünk egy csapat fiatal szuperhősről szól, akik néhány éve már megmentették a világot, rövidesen azonban újra szövetségre kell lépniük egymással egy ébredő sötét erő... több»

Cinkekirály
#72491

rövidfilm

A SZOT üdülőben pihenni vágyó, hasonló sorsú munkások hasonló bánásmódban részesítik egymást...

Bábolna
#72492

NA Bábolna  (1985)

dokumentum

A bábolnai gazdaság történetét idézi fel a film korabeli dokumentum és híradórészletek és a történelmi hitelű visszaemlékezések ötvözésével az első világháború előtti... több»

Rendező: Sára Sándor

Szikladal
#72493

NA Szikladal  (1991)

dokumentum

A magyarországi kőbányászatot mint iparágat, valamint a benne dolgozó emberek életét és munkáját kísérhetjük nyomon ebből az érdekességeket is tartogató dokumentumfilmből.

Zene tolmáccsal
#72494

A Zene tolmáccsal című műsor célja a komolyzene megszerettetése a laikus nézőközönséggel. Minden bemutatott darab előtt kis magyarázattal szolgál a zenemű keletkezését illetően,... több»

Rendező: Bartalus Ilona

Szereplők: Bartalus Ilona

Sleepwalker
#72495

NA Sleepwalker  (2015)

thriller

Férje halála után Sarah Wells úgy dönt, visszatér egyetemi doktori tanulmányaihoz. Éjszakánként rémálmok gyötrik és alvajáró. Arra az elhatározásra jut, jobb ha kivizsgáltatja... több»

Manyika
#72496

NA Manyika  (1991)

dokumentum

Filmrészletek és egykori televíziós felvételek idézik fel Kiss Manyi színésznőt. Közben pályatársai emlékeznek az együtt töltött napokra. több»

Rendező: Radó Gyula

Szereplők: Kiss Manyi

Barlangbudapest (Barlangbudapest)
#72497

dokumentum

Buda legcsodálatosabb részei alatt hatalmas barlangok húzódnak, amelyek között van olyan, amelyet már őseink is használtak. Némely barlangok meleg víz tavakat rejtenek, míg máshol... több»

#72498

dokumentum

Egy olyan irodalmi ismeretterjesztő sorozatot készítettek az alkotók, amiben ismert magyar írók beszélnek a fociról, és mindeközben animációs formában megelevenedik a képernyőn... több»

Rendező: Novák Tamás

Szereplők: Simon Kornél

A vágy titokzatos tárgya
#72499

Conchita, a táncosnõ Mathieu-höz kerül szolgálónak, s a vén kéjenc megpróbálja rögtön elcsábítani, de õ minden erõlködésnek ellenáll. A szépség kedvét leli abban, hogy... több»

Delphin - 2020-as újdonságok a pontyhorgászatban
#72500

sportfilm

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

Filmünkből megismerhetik a Delphin 2020-as, pontyhorgászattal kapcsolatos újdonságait. több»