Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Hány kocka egy másodperc?
#72581

dokumentum

Hány kocka egy másodperc? - kérdezi az egyik gyerek a másiktól, miközben egy UFO mozgáspályájának fázisait tervezi meg. A film azt mutatja be, hogyan született a Labdakaland című... több»

A Bécsi Fiúkórus - Út a messzeségbe
#72582

dokumentum

 fiúkórust 1498-ban I. Miksa császár alapította, amikor is udvarát Innsbruckból Bécsbe tette át. A zenekari fiúkat, a kóristákat, akik udvari tisztviselőknek számítottak akkoriban,... több»

Rendező: Curt M. Faudon

Szereplők: Wiener Sängerknaben

Betlehemi királyok
#72583

filmetűd

József Attila versének megzenésített változata.

Rendező: Kertész Pál

Szereplők: Karády Katalin

53:0
#72584

NA 53:0  (1999)

kísérleti film

Az 1999. január 23-án megtartott országos cigány kisebbségi önkormányzati választást 53:0 arányban a Farkas Flórián vezette Lungo Drom választási koalíció nyerte meg. A Lungo Drom... több»

A szafari parki maffia
#72585

dokumentum

Turisták ezrei látogatnak el évről-évre a Kruger Nemzeti Parkba annak a reményében, hogy a szafari során sikerül lencsevégre kapni egy igazi nagyvadat. Ha ez nem is sikerül mindenkinek,... több»

Jacky's World
#72586

"Mert amikor festek" Az önmagadba vetett hit, a készség és tehetség az, ami igaz értékként él egy emberben. Az, hogyan tör felszínre, vagy mit kezdünk vele, már csupán rajtunk... több»

Don Carp Baits
#72587

dokumentum

TV-ben (Fishing & Hunting, csütörtök 01:33)

Egy igazi horgászparadicsomot mutatunk be Önöknek Bicskén. Lenyűgöző természet, méretes halak. több»

Közellenség
#72588

Az igazságáért mindent - vagyonát, családját, végül még az életét is - feláldozó lócsiszár történetét Heinrich von Kleist nyomán többször is feldolgozták.Tasnádi István... több»

#72589

dráma

Amikor Tate találkozik Miles-szal, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra. Még csak nem is barátok. De mégis kölcsönösen vonzódnak egymáshoz. Egyikük sem akar szerelmet, ezért... több»

#72590

dokumentum

Mi van a Földön túl? Honnan jöttünk? Miből lettünk? Mi az élet titka? Valóban határtalanok a képességeink és hatalmunk? Kik vagyunk? Ez az izgalmas sorozat bemutatja, hogyan... több»

Aribert Heim: Mauthausen Doktor Halála
#72591

dokumentum

Aribert Heim gúnyneve Dr. Halál volt, és a Mauthausen koncentrációs tábor egyik leggonoszabb kínzója volt. A dokumentumfilm megvizsgálja a férfit, akinek erőszakosságát még... több»

Megálló (Megálló)
#72592

animáció

A villamosmegállóban emberek várakoznak. Van, aki folyton az óráját lesi, van, aki ide-oda járkál, rosszallóan összenéznek, közösen türelmetlenkednek. A villamos azonban nem jön, s... több»

#72593

dokumentum | rövidfilm

A film a haiti vudu szertartásokat vizsgálja, a felvételek mintegy negyedszázada készültek.

Rendező: Larry Gottheim

Budapest - Muzsika
#72594

dokumentum

A rendező, Jancsó Miklós Budapestet, a muzsika városát, az itt élő embereket, egy hajdan volt augusztus 20-át mutat be ebben a képet és zenét szabadon összekötő, a hagyományostól... több»

Rendező: Jancsó Miklós

#72595

NA Veszélyroham  (2021)

(1)

akció | rövidfilm | sci-fi

Franklin (Tóth Péter Attila) egy napon találkozik egy József nevű férfival (Kilián Tibor), aki különleges, ámde veszélyes feladattal bízza meg Franklint: ha bemegy a közeli erdőbe,... több»

#72596

93 Panelkapcsolat  (1982)

(2)

dráma

Egy egymástól eltávolodó férj és feleség elgondolkodik a házasságuk legrosszabb vitájához vezető eseményeken. több»

Nagyon jó és hasznos film, ajánlom meggtekintésre mindenkinek. Érdemes elgondolkodni rajta, hogyan ment tönkre annyi ember élete, annyi család és generáció egy hülye utópista eszme miatt.
#72597

akció | sci-fi | vígjáték

A Deadpool franchise harmadik része, melyben a közönségkedvenc karakter mellett visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman. több»

#72598

akció | dráma | krimi | musical | thriller

Arthur Fleck, az Arkham Elmegyógyintézet leghírhedtebb lakója, egy ismeretlen nő kíséretében szabadul ki a fogságból, odakint azonban hatalmas káosz uralkodik. Gotham City mocskos... több»

#72599

animáció | dráma | sportfilm

Seishiro Nagi, a lusta gimnazista másodéves, akire a "bosszantó" a legjobb szó, és osztálytársa, Reo Mikage felfedezi, hogy tehetséges a fociban, és a világbajnokság megnyeréséről... több»

#72600

84 Motorosok  (2023)

(8)

dráma | krimi

A Danny Lyon ikonikus fotókönyve által inspirált Motorosok elmerül a 60-as évek motorosainak zsíros bőrű szubkultúrájának megjelenésében, érzésében és hangjaiban. Kathy, a... több»