Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
76

A boldogság nyomában (2006)

The Pursuit of Happyness
Filmadatlap
 
26
Szereplők
28
Vélemények
12
Képek
2
Videók
 
indingo   2017. 10. 26.

Elképesztően unalmasra sikeredett a film. Nagyon lehangoló volt, holott a történet ismeretében sokkal jobbra számítottam. Az amcsik szeretik feltúrbózni a dolgokat, itt is színezhettek volna egy kicsi.t

 
Szilonka   2017. 10. 19.

A történet ismeretében nagyon vártam a filmet, de az elég gyengére sikeredett. Eléggé összecsapott és helyként unalmas. Talán csak Will Smith és a fia közti kapcsolat tetszett.


 
AngelCass   2020. 01. 05.
Miért nem tudjuk értékelni, amink van?

Fura volt látni a lehúzó hozzászólásokat, amik azt taglalták, hogy milyen unalmas újra meg újra azt nézni, ahogy szenvednek, nyűglődnek és, hogy miért nem arról szól a film, amit ők elképzeltek. Holott pont ez volt a lényege a filmnek, hogy át tudjuk érezni egy család, jelen esetben egy apa és fia küzdelmét a mindennapokban, a bizonytalanságban (ami amúgy igaz történeten alapszik), és kicsit felnyissa a szemünket, elgondolkoztasson, mert remélhetőleg, akikhez eljut a film, azoknak nem kérdés, hogy aznap fedett helyen alusznak, vagy sem. És szerintem pont azok, akik lehúzták a filmet, nem állnának helyt ilyen esetben; kíváncsi lennék, hogy tudnának mosolyogva, vagy legalábbis úgy bemenni a mu... több»

 
Dodi   2015. 06. 10.

Hatalmas film!!! Azoknak ajánlanám ezt a filmet akiknek nincs meg mindenük egy normális élethez ,mert igazan azok tudjak értékelni ezt a történetet!!!!

 
TomÁcs   2018. 04. 22.

Az apa fú kapcsolat nagyon tetszett a filmben, főleg, hogy valójában is egy apa és annak fia volt a képernyőn. Történetben eléggé sallangmentes és letisztult.

Will Smith
Jaden Smith
Jaden Smith
Will Smith
Will Smith
Jaden Smith
Jaden Smith
Will Smith
Jaden Smith

A film összbevétele 307 077 295 dollár volt (imdb.com).

 

Szeptember 25-én foglalják le az adóhátralékot Chriss számlájáról. Ez Gardner legsötétebb napja, ironikus módon Will Smith (Chriss Gardner megformálója) születésnapja.

(AngelCass)
 

A film eredeti címe ("The Pursuit of Happyness") helytelenül van írva, mivel "happyness" szó nincs a szótárban. Helyette a "Happiness" lenne a helyes kifejezés; talán tudatos döntés volt a hiba a rendezők részéről.

(AngelCass)
 

A taxisofőr, aki a filmben Chriss mögött kiabál arabul, ezt mondta : "Stop, stop, son of a dog! "

(AngelCass)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.