Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
81

A boldogság nyomában

(The Pursuit of Happyness)
 
Toncsi  2015. 07. 04. 17:42

Chris Gardner története nagyon inspiráló, le a kalappal a srác előtt. De ez a film... nagy kudarc lett. Látszik rajta, hogy Hollywoodban készült. Tele van hatásvadász elemekkel, ami teljesen átlátszó, és elveszi az életkedvemet is.

 
Sniper  2014. 12. 08. 01:20

Tipikus hollywoodi film, ami megosztja a nézőket. Valakinek bejön, valakinek nem. Én személy szerint az utóbbiak táborát erősítem. Szerintem nagyon erőltetett lett ez a film. Folyton nagy és bölcs dolgokat próbál mondani, motiválni akarja a nézőt, elhitetni vele, hogy a lehetetlen nem létezik, de ez ebben a filmben nem igazán jött össze. Pedig az alaptörténeten érződik, hogy ebből valami nagyszerű is kerekedhetett volna.

 
Ballerz93  2015. 11. 03. 22:24

Vihettek volna bele kissé több akciót, mert ez így kissé laposra sikeredett. Rontotta az élményt, hogy teljesen sutának tűnt szinte az összes kis jelenet. Nem is nagyon töröm magam rajta, hogy felmagasztaljam hisz rémes film lett! Nem ajánlanám senkinek!

 
Dodi  2015. 06. 10. 11:16

Hatalmas film!!! Azoknak ajánlanám ezt a filmet akiknek nincs meg mindenük egy normális élethez ,mert igazan azok tudjak értékelni ezt a történetet!!!!

 
TribeBubu  2016. 11. 17. 17:33

Nem rossz, Will Smith hozza a szokásos formáját, de sajnos lerágott csont a mondanivalója. A tucatdrámák szólnak erről. Tudom, igaz történet, és le a kalappal a pasas előtt, hogy mi mindent kiállt, de attól még nem nyújtott újdonságot a film. Ha pedig a tanulság az, hogy "Légy szorgalmas és kitartó, akkor mindent elérhetsz", akkor gyerekeknek való tündérmese az egész.

Will Smith
Jaden Smith
Jaden Smith
Will Smith
Will Smith
Jaden Smith
Jaden Smith
Will Smith
Jaden Smith
 

Jaden Smith a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

Will Smith a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A statisztaként szereplő hajléktalanokat minimálbérért szerződtették, munkájukért cserébe ételt is kaptak. Sokan közülük ekkor már nagyon régóta nem kerestek pénzt.

(BSzabina)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.