Mára klasszikusnak mondható sikerfilm A pusztító (Demolition Man), melynek egyes mondatai szállóigévé váltak. A Stallone–Snipes–Bullock trió fantasztikus végig, amihez Denis Leary is csatlakozik. Az ő szájából hangzik el a demokrácia legjobb meghatározása, amit eddig hallottam. A 2032-es jövőkép 1993-ban persze erősen túlzó. Ha kitör addig a világháború, és lesz nukleáris holokauszt, akkor 2032-ben a túlélők kb. a középkor szintjén lesznek, ha meg nem tör ki a fejlettség, akkor sem fogja elérni azt a szintet. Az már lelassult kb. 2000 környékén. Nagyon jók a film dumái, és az akciójelenetek is. Stallone itt még csak 47, de harmincasokat megszégyenítő a formája. A filmben 29 éves Sandra Bullock pedig lélegzetelállító jelenség. A pusztító egyszerre vicces és izgalmas, tele szórakoztató jelenettel. Örök kedvenc nálam, egyszerűen megunhatatlan. Ami az értékelést illeti: objektíven nézve nem tesz le komoly értéket az asztalra, de szórakoztató értéke miatt mégis megérdemli az öt csilagot és a 90%-ot.
Snipes,és Stallone egy moziban.Jobbat vártam,és ezt kaptam.Kissé sok ripacskodás,idétlen díszletek,és egy harmatgyenge Bullock.Na ezért lett számomra csak átlagos.
Az álj vagy lő a mamám után jött ez a film mekkora válozás :) kellett sandra B. és Wesley S. is hozzá de ez azért jó lett szeretem és jót alakítanak benne :)
Stallone némi öniróniával átitatott szerepe. Snipes pedig szinte erre a rosszfiú-szerepre született. Bullock pedig a naiv jó kislány, aki rossz kislány akar lenni. Maga a történet nem rossz, de nem is váltja meg a világot. Azonban érdekes vízió egy l... Több
Az egyik kedvenc Stallone-filmem. Nagyon érződik rajta a '90-es évek, de ettől lesz nagyszerű még a napjainkban is. Egy ódivatú bűnözőhöz egy ódivatú rendőr kell, és ez hol nem ironikus, mint a jövő Amerikájában? Stallone sok akciófilmet csinált, de ... Több
Ez az az a film, amely a tipikus 90-es évekre emlékeztet akció terén. Leszámítva az akkoriban elképzelt, érdekes jövőképet, egészen jó kis akciófilm lett belőle. Az Állj, vagy lő a mamám! című film után jött ez, ami Stallone imidzsének igencsak kellett a kis mellélövése után. Persze kellett ehhez a két nagy név is: Wesley Snipes és Sandra Bullock. Stallone mellett Snipes volt az, akiről a 90-es évek akciófilmjei is eszünkbe juthatnak, és itt is szerintem egy egész jó kis párost alkottak, még ha nem is egy oldalon. Klasszikus beszólások, lövöldözések és "izommutogatás" jellemezte a két nagyágyút, és természetesen Bullock is gyönyörű volt már akkor is. Akkor nagyon nagy durranás volt a film, főleg, ha csak a stáblistát olvasták az emberek, és az idő múlásával is megállja a helyét. Az érdekes jövőképet leszámítva, amit akkor gondoltak, egy jó kis akciófilmet kaptunk Marco Brambilla rendezőtől.
Mint valami ifjúsági kalandfilm, nekem elavult. És ki volt az lökött, aki kiszedte Sandra Bullock szemöldökét?
Nem volt könnyű végignéznem ezt a filmet. Érdekes jövőképet tár elénk a nyelv változásától kezdve a társadalom berendezkedése és a társas kapcsolatokig minden elgondolkodtató. Viszont az egész egy nagy színjáték közepette ju el a néző felé Sandra Bul... Több
Annak idején minden hónapban megvettem a Vox magazint (előtte meg egy másik mozis újságot, aminek a címére már nem emlékszem), és jóval a moziba érkezésünk előtt már mindent tudtam a filmekről. Emlékszem, Sly fagyasztós jeleneteiből vett félmeztelen képeivel volt tele az újság, mire az osztálytársam, Melinda megjegyezte: "milyen bika teste van". Nos igen, Stallone fénykorát idézi a film, de nemcsak erre emlékszem, hanem arra is, hogy Penge-Snipes legalább akkora arc volt benne, mint a mi jó öreg Rambónk. Sandra Bullock pedig már akkor is gyönyörű volt. Klasszikus zúzás, a mai napig megállja a helyét, ha könnyű kikapcsolódást keresünk.
Snipes legjobb alakítása. Sziporkál Simon Phoenix szerepében, Stallone elhalványul mellette, bár azért odaszúr Scwarzinak és Bullock-al az a virtuális szexjelenet parádés. Egy vérbeli akciófilm a kilencvenes évekből, sajnos azóta Snipes eltűnt a süllyesztőben, pedig ekkoriban nagyszerű alakításokkal rukkolt elő. Kár érte.
Vagy huszadszor nézem ezt az akció-vígjátékot, de még mindig szórakoztat, kikapcsol. Stallone fanyar öniróniája, Wesley Snipes beképzelt humora és Sandra Bullock ártatlanul naiv rácsodálkozása olyan tökéletes elegyet alkotnak, amit sokan keresünk azóta is a mozikban. Kategóriájában mindenképpen alapmű.