Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
87

Testről és Lélekről

(Testről és Lélekről)

Vélemények: Testről és Lélekről (2017)

 
spikeZ  2017. 03. 05. 21:35

Nagyon nagyon megérdemelte a Berlinale díját ez a film. Enyedi Ildikó nem véletlenül lett az a szakmában, aki. Poétikus film, nagyszerű alakításokkal. Le a kalappal. Nem akarom elkapkodni, de nagyon valószínűnek tartom, hogy jövőre ezzel fogunk az Oscarra pályázni.

 
Deku  2017. 07. 17. 23:04

Egyáltalán nem tetszett, tipikus gyenge magyar film. Nem vagyok oda a hazai filmekért. Egyszerűen már a mai magyar filmek nem tudnak olyan meglepetést okozni mint a régebbiek.

 
bbozsi  2017. 03. 12. 18:30

Nagyon felfokozott elvárásaimnak nem tudott megfelelni a film, annak ellenére, hogy egy szépen felépített, fényképezett nagyon mély film, sok emlékezetes momentummal. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 
bahhama  2017. 04. 15. 21:53

Ritka jó magyar film, annak ellenére, hogy nem pörög az esemény, mégis folyamatosan fenntartotta a figyelmemet, izgalmas volt. Nagyon tetszett, csak ajánlani tudom.

 
KatalinGulyas1982  2017. 07. 31. 12:40

Még hatása alatt lévén, nem tudok korrekt véleményt adni, de nagyon érdekes, itt-ott bizarr film volt. *** Sztorija érdekes volt. A közeliek az arcokról néha idegesítettek (Tenki Réka, főhősnő) -nyilván ez most a trend a művészfilmesek világában. Minél közelibb, minél pszichotikusabb, minél idegesítőbb, minél bizarrabb, minél betegebb, minél valóságosabb akar lenni. Ami tetszett: Mácsai Pál, Nagy Ervin, és persze a két főszereplő.

 
gyorgytundi  2017. 04. 03. 08:09

Tegnap láttuk a filmet, és még ma is a hatása alatt vagyok. Régen láttam ilyen jó magyar filmet. Nekem kicsit sok volt a vágóhídi jelenet, viszont az álombeli szarvasokat órákig néztem volna. Külön dicséret illeti azt, aki filmre vette a gyönyörű jeleneteket. A filmben az is tetszett, hogy nagyon hihető, emberi. Semmi túlmagyarázás, túljátszás.

 
stif  2017. 03. 06. 05:34

A főszereplő lányt, Szandit még a gimiből ismerem, és nagy öröm volt őt ebben a filmben látni. Nagyon tehetséges, igazi művész, így neki is és a teljes stábnak is csak gratulálni tudok.

 
gerda  2017. 03. 04. 16:44

Nekem az ilyen filmek nem adnak sokat. Értem én, hogy nem egy látványos blockbusterről van szó, és lehet, hogy én vagyok a paraszt, de moziba én tényleg kikapcsolódni járok. Persze itt-ott belefér egy-egy elgondolkodtató film, de akkor már inkább könyvet olvasok, az valahogy közelebb áll hozzám. Mindenesetre a szimbólumvilága szépen lett felépítve, tudom én értékelni ezeket a filmeket, csak általában nem ezt szoktam keresni. Az alkotóknak ellenben gratulálok a berlini teljesítményhez.

 
cvölf  2017. 03. 02. 23:02

Megmondom őszintén, hogy nem az ilyen jellegű filmeken nevelkedtem, és bár számomra kicsit lassú, el tudom ismerni az érdemeit. A berlini fődíj miatt pedig egyszerűen csak örülök ennek a filmnek. Ha külföldön is elismernek bennünket, az jó érzéssel tölt el, még ha nem is az én világom ez a mozi.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.