Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67

Csodapark (2019)

Wonder Park
Filmadatlap
 
26
Szereplők
5
Vélemények
30
Képek
10
Videók
Csodapark
 
Ms. Akárki   2019. 05. 12.

Lendületes, aranyos mese, mely inkább a kisebb korosztályt célozza meg. Vicces, fordulatos, lendületes mese. Az animáció gyönyörű és egy két poén tényleg nagyon jó. Egyszer mindenképpen érdemes megnézetni a gyerkőccel, mert tuti befutó szerintem.

 
NEO   2019. 04. 17.

Szinte azonnal teljesen a szívemhez nőtt ez a mese, elképesztő, hogy mennyi mondanivalót bele tudtak zsúfolni a készítők. Engem nagyon megnyert magának, így szinte nyomban a kedvencemmé vált. Az biztos legalábbis, hogy még jó néhányszor meg fogom nézni.


 
jojojo3   2019. 04. 13.

Nem mondom, hogy igen rossz film lenne a Csadapark, mert nem igaz, viszont annyira jellegtelen és semmi karaktere nincs, hogy azzal a lendülettel, ahogy mengézted, el is fogod felejteni. Valami nagyon hiányzott nekem belőle, de a kicsik jó eséllyel ellesznek rajta. Semmit nem vesztesz, ha ezt most kihagyod.

 
gerda   2019. 04. 12.

Nem szívesen mondok ilyet, de számomra csalódás volt a film. Értem én az időzítését, a hosszú hétvégére épp jó lesz a családosoknak, de nem biztos, hogy nem találtok ennél jobb programot. Számomra üres volt a Csodapark, azért a néhány vicces jelenetért, ami van benne, nem gondolom, hogy feltétlenül megérné a mozijegy árát.

 
lexlutor   2019. 04. 11.

Szerintem ma már alapelvárás lehet egy animációs filmmel szemben, hogy egyaránt szórakoztató legyen kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Szerintem a Csodapark ezt egyáltalán nem tudja hozni. Egész biztos, hogy a kicsik jól ellesznek vele, de a felnőttebb generáció szerintem túlságosan is infantilisnak találja majd. Én legalábbis így voltam vele, amit nagyon sajnálok, mivel a témában abszolút lett volna még bőven potenciál.

 
A Csodapark egy kedves és igazán látványos mese lett arról, hogy hogyan kell úgy felnőni, illetve felnevelni egy gyereket, hogy a csoda minél tovább tartson, de közben ne felejtsük el azt sem, hogy az életben vannak nehéz időszakok is. több»
 
Gyerekszemszögből összefoglalva a Csodapark szerethető és élvezhető alkotás. Kedves, és bájos történet, tele érzelmekkel. Sokszor elérzékenyíti az ember, de persze tele van nevetéssel, a fantáziavilág pedig különösen látványos. több»
 
Érezhetően jó szándékkal készült a Csodapark, és kétségtelen, hogy van benne némi kreativitás is, de animációs fronton, a XXI. században ez édeskevés. több»

A film összbevétele 119 045 065 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 110 655 931 forintot termelt.

 

A Csodapark Matthew Broderick negyedik egészestés animációs filmje (Az oroszlánkirály - 1994, Mézengúz - 2007, Cincin lovag - 2008).

(hp)
 

A filmet Dylan Brown rendezte, de a Paramount Pictures a direktor "illetlen és kifogásolható" viselkedése miatt nem tüntette fel a nevét a hivatalos stáblistán.

(hp)
 

A film eredeti címe Amusement Park (Vidámpark) volt, de a Paramount 2018. áprilisában hivatalosan is Wonder Park-ra (Csodapark) változtatta a címet.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.