Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért » Login  
76%

Elveszett jelentés (2003)

Lost in Translation
Filmadatlap
 
27
Szereplők
16
Vélemények
25
Képek
2
Videók
 
elekm90   2020. 03. 05.

legújabb vélemény

0

Csodás film Sofia Coppola-tól. Erősen ajánlom az eredeti nyelvű megtekintését, mert a szinkron sajnos nagyon sokat levon az élményből (az Oscar-díjra jelölt Bill Murray például sokkal kevesebb szinkronnal). Aki pörgős filmet akar látni, annak nem ajá... több»

 
Attila G.   2019. 04. 05.

a nap véleménye

1
Szeretném átélni

Szeretném ezúttal egy érdekességgel kezdeni. Ha jól gondolom, van valamiféle kapcsolódási pont a MAFAB és a Mozinet magazin között. Szerintem mindenképp érdemes megemlíteni, hogy 15 évvel ezelőtt, 2004 márciusában, a Mozinet magazin legeslegelső szám... teljes kritika»


 
hsanya182   2016. 09. 23.

2

Kár volt ilyen filmet rendezni. Eszméletlenül vonatottt és unalmas. Aki itt 5*-al pontozott az mindenki csaj, házasságban él, és unja a férjét! Befásult házasság tipikus lineáris cselekménnyel, természetünkből adódóan majd vonzódunk egy másikhoz... A... több»

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Kedvenc kategóriám és azon belül is képesek voltak végre valami formabontót létrehozni. Aminek pedig külön örülök, hogy ennyire rendben lett ez is és szépen gyarapítja a palettáját a kategóriájának.

 
HercegPeter   2019. 02. 23.

0

Tökéletesen mutat be két magányos embert egy hatalmas forgatag kellős közepén. A két főszereplő mellett a többiek olyanok, mint egy fényképen a homályos háttér, kellenek az összhatás végett, de igazából senkit se érdekelnek. A párbeszédek hitelesek, ... több»

 
dailyfilmsan   2018. 07. 15.

0

Nem is tudom hová tegyem ezt a filmet nagyon lassan halad nagyon rejtegeti a mondanivalóját és nagyon nehezen sikerült végig néznem. Bill Murray vicces, aranyos, jópofa olyan mint minden filmjében nem is értem miért kapott ezért Oscart de azt sem hog... több»

 
Berto49   2018. 04. 02.

0

Eddig négy filmjét láttam a híres apa lányának, de a maximális értékelésem egy nagyon gyenge lábakon álló hármas. Erre a filmre nem akartam nézhetetlent adni bár az általam elviselhetetlennek tartott citromba harapott fizimiskájú Bill Murray miatt me... több»

Galéria (25)

Videók (2)

A film összbevétele 119 723 856 dollár volt (imdb.com).

 

Scarlett Johansson a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Bill Murray a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A rendezőnő, Sofia Coppola Giovanni Ribisi és Anna Faris figuráit a volt férjéről, Spike Jonze-ról, illetve az őt elcsábító Cameron Diazról mintázta.

(Menyét Ibolya)
 

A legendás Francis Ford Coppola arra biztatta lányát, Sofia Coppolat, hogy a filmje forgatásánál HD-kamerát használjon, mivel "az a jövő". Sofia enne ellenére a hagyományos formátumnál maradt, mert romantikusabbnak tartotta.

(BSzabina)
 

Sofia Coppola a főszerepet egyenesen Bill Murraynek írta. Bevallása szerint, ha a színész nem vállalta volt a szerepet, akkor inkább el sem készítette volna a filmet.

(BSzabina)
 

Sofia Coppola a forgatás napjáig nem volt biztos benne, hogy Bill Murray meg fog jelenni, mert csak szóban egyeztek meg róla.

(BSzabina)
 

Scarlett Johansson nem akarta, hogy alsóneműben filmezzék, de Sofia Coppola végül meggyőzte a színésznőt.

(BSzabina)
 

Az Elveszett jelentés Bill Murray kedvenc saját filmje.

(BSzabina)