Játssz egy LG 32LJ500V TV-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! Login  
72

Elveszett jelentés (2003)

Lost in Translation
 
27
10
8
8

Vélemények

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
hsanya182   2016. 09. 23.

Kár volt ilyen filmet rendezni. Eszméletlenül vonatottt és unalmas. Aki itt 5*-al pontozott az mindenki csaj, házasságban él, és unja a férjét! Befásult házasság tipikus lineáris cselekménnyel, természetünkből adódóan majd vonzódunk egy másikhoz... Aki nem érti, nézze meg :)
Ha ennél sokkal jobbra vágysz akkor: "Mielőtt Felkel A Nap" c. film és a folytatásait ajánlom...

 
Deku   2017. 12. 23.

Kedvenc kategóriám és azon belül is képesek voltak végre valami formabontót létrehozni. Aminek pedig külön örülök, hogy ennyire rendben lett ez is és szépen gyarapítja a palettáját a kategóriájának.


 
Berto49   2018. 04. 02.

Eddig négy filmjét láttam a híres apa lányának, de a maximális értékelésem egy nagyon gyenge lábakon álló hármas. Erre a filmre nem akartam nézhetetlent adni bár az általam elviselhetetlennek tartott citromba harapott fizimiskájú Bill Murray miatt megérdemelte volna. Nem értem a bezsebelt díjözönt sem, hiszen a cselekmény egy három perces animációs filmnek is kevés lenne. Lehet, hogy a díjak kárpótlás gyanánt New Hollywood egyik legkiemelkedőbb mesterének szólnak, mert anno nem hozsannáztak elég hangosan? Nagy szavak olvashatók a véleményekben és kritikákban, hogy „Egyszerűen zseniális, minden perce!”, meg „Az elmúlt évtized egyik legjobb filmje.” Ránézésre azt hiszem, hogy a kiragadott mondatok írói egy másik filmet láttak. Nem vagyok túlzott rajongója az úgy nevezett művészfilmeknek, de azok minden negatív összetevőjét (unalom, érdektelenség, öncélú művészieskedés, hallgathatatlan kísérőzene, etc.) megtaláltam ebben a filmben. Charlotte szerepében a fiatal Scarlett Johansson is átvette B.M. megszokott modorosságát, a bíztató kezdetek után – érzésem szerint – lejtmenet kezdődött pályafutásában. Nagyon kegyetlen büntetés lenne, ha ennek a filmnek az újbóli megnézésére kényszerítenének.

 
sonyxxx   2015. 06. 03.

A film remekül bemutatta számomra a fizikai és érzelmi elérhetetlenséget, vagyis azt, hogy egy ember hogyan nem érzi otthon magát, hogyan válik magányossá és elhagyatottá. Ezt a hangulatot pedig rendező, illetve a két főszereplő egy új szintre emelte.

 
Imlah   2017. 11. 27.

Ötletes, fantáziadús történet. Nekem kellemes kikapcsolódást nyújtott a film, csak ajánlani tudom. Jó időtöltés, leköti a figyelmet. Profi színészek vannak benne.

 

Scarlett Johansson a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Bill Murray a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2 )
 

A rendezőnő, Sofia Coppola Giovanni Ribisi és Anna Faris figuráit a volt férjéről, Spike Jonze-ról, illetve az őt elcsábító Cameron Diazról mintázta.

(Menyét Ibolya )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.