Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
77%

Elveszett jelentés (2003)

Lost in Translation
Filmadatlap
 
27
Szereplők
17
Vélemények
25
Képek
2
Videók

Galéria (25)

Videók (2)

 
Drawen H.   2021. 07. 21.

legújabb vélemény

0
Petim...

Úgy gondolom, hogy ezt a művet is átlengi valami megfoghatatlan, de B.M. csak hozza, amit kell. Nem egy gyors film, ám arra kitűnő, hogy magukat a színészeket lehetne egyesével értékelni. 5/6 Imádom azt a fa arcát.

 
Attila G.   2019. 04. 05.

a nap véleménye

1
Szeretném átélni

Szeretném ezúttal egy érdekességgel kezdeni. Ha jól gondolom, van valamiféle kapcsolódási pont a MAFAB és a Mozinet magazin között. Szerintem mindenképp érdemes megemlíteni, hogy 15 évvel ezelőtt, 2004 márciusában, a Mozinet magazin legeslegelső szám... teljes kritika»

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Kedvenc kategóriám és azon belül is képesek voltak végre valami formabontót létrehozni. Aminek pedig külön örülök, hogy ennyire rendben lett ez is és szépen gyarapítja a palettáját a kategóriájának.

 
hsanya182   2016. 09. 23.

2

Kár volt ilyen filmet rendezni. Eszméletlenül vonatottt és unalmas. Aki itt 5*-al pontozott az mindenki csaj, házasságban él, és unja a férjét! Befásult házasság tipikus lineáris cselekménnyel, természetünkből adódóan majd vonzódunk egy másikhoz... A... több»

 
HercegPeter   2019. 02. 23.

0

Tökéletesen mutat be két magányos embert egy hatalmas forgatag kellős közepén. A két főszereplő mellett a többiek olyanok, mint egy fényképen a homályos háttér, kellenek az összhatás végett, de igazából senkit se érdekelnek. A párbeszédek hitelesek, ... több»

 
Berto49   2018. 04. 02.

0

Eddig négy filmjét láttam a híres apa lányának, de a maximális értékelésem egy nagyon gyenge lábakon álló hármas. Erre a filmre nem akartam nézhetetlent adni bár az általam elviselhetetlennek tartott citromba harapott fizimiskájú Bill Murray miatt me... több»

 
dailyfilmsan   2018. 07. 15.

0

Nem is tudom hová tegyem ezt a filmet nagyon lassan halad nagyon rejtegeti a mondanivalóját és nagyon nehezen sikerült végig néznem. Bill Murray vicces, aranyos, jópofa olyan mint minden filmjében nem is értem miért kapott ezért Oscart de azt sem hog... több»

A film összbevétele 119 723 856 dollár volt (imdb.com).

 

Scarlett Johansson a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Bill Murray a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A rendezőnő, Sofia Coppola Giovanni Ribisi és Anna Faris figuráit a volt férjéről, Spike Jonze-ról, illetve az őt elcsábító Cameron Diazról mintázta.

(Menyét Ibolya)
 

A legendás Francis Ford Coppola arra biztatta lányát, Sofia Coppolat, hogy a filmje forgatásánál HD-kamerát használjon, mivel "az a jövő". Sofia enne ellenére a hagyományos formátumnál maradt, mert romantikusabbnak tartotta.

(BSzabina)
 

Sofia Coppola a főszerepet egyenesen Bill Murraynek írta. Bevallása szerint, ha a színész nem vállalta volt a szerepet, akkor inkább el sem készítette volna a filmet.

(BSzabina)