Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
75

Elveszett jelentés

(Lost in Translation)
 
27
9
8
8
 
hsanya182   2016. 09. 23.

Kár volt ilyen filmet rendezni. Eszméletlenül vonatottt és unalmas. Aki itt 5*-al pontozott az mindenki csaj, házasságban él, és unja a férjét! Befásult házasság tipikus lineáris cselekménnyel, természetünkből adódóan majd vonzódunk egy másikhoz... Aki nem érti, nézze meg :)
Ha ennél sokkal jobbra vágysz akkor: "Mielőtt Felkel A Nap" c. film és a folytatásait ajánlom...

 
fazsuzso   2015. 03. 28.

Murray és Johansson eszményi választásnak bizonyult.
Ebben az elgondolkodtató vígjátékban a rendezőnő markánsan választja el a különböző kultúrákat és utal arra, hogy mennyire nehéz átfordítani a nyelvi fordulatokat és eltérő életfelfogásokat.
Egyedi hangulatú film melyet érdemes megnézni.

 
Deku   2017. 12. 23.

Kedvenc kategóriám és azon belül is képesek voltak végre valami formabontót létrehozni. Aminek pedig külön örülök, hogy ennyire rendben lett ez is és szépen gyarapítja a palettáját a kategóriájának.

 
sonyxxx   2015. 06. 03.

A film remekül bemutatta számomra a fizikai és érzelmi elérhetetlenséget, vagyis azt, hogy egy ember hogyan nem érzi otthon magát, hogyan válik magányossá és elhagyatottá. Ezt a hangulatot pedig rendező, illetve a két főszereplő egy új szintre emelte.

 
Imlah   2017. 11. 27.

Ötletes, fantáziadús történet. Nekem kellemes kikapcsolódást nyújtott a film, csak ajánlani tudom. Jó időtöltés, leköti a figyelmet. Profi színészek vannak benne.

 

Scarlett Johansson a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2 )
 

Bill Murray a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb férfi főszereplőnek járó díjára.

(mamiéstöti2 )
 

A rendezőnő, Sofia Coppola Giovanni Ribisi és Anna Faris figuráit a volt férjéről, Spike Jonze-ról, illetve az őt elcsábító Cameron Diazról mintázta.

(Menyét Ibolya )


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.