Nos...önmagában, hogy Harry Potter univerzum nálam nehézzé tette a várakozást, DE MEGÉRTE. Véleményem szerint mind látványvilágban, mind történetben beleillett maximálisan a HP világába...na de nemcsak, hogy beleillett, minőségileg is azonos szinten állt. Hatalmas élmény nyújtott és ezt köszönöm minden HP fan nevében.
Nekem nagyon tetszett. Látványos és akció dús, és végre több hangsúlyt fektettek a varázsló világ gazdag állat sereglete bemutatásának. Kellemesen csalódtam, hogy új nézőpontból láthattunk bele a varázslók életébe. Ajánlom.
Minden percét élveztem. A történet egyszerű, de magával ragadó. Gyerek barátabb verzió, mint a Potter sorozat, szerintem többször nézhető. Várom a folytatást.
A Harry Potter filmek után nekem ez a film is nagyon tetszett. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire jó, kár, hogy előbb nem néztem meg.
Szenzációs szereposztással és varázslatos látvánnyal tért vissza a mozivászonra Harry Potter világa. Méltó utódja lett ez a film a nyolc kasszasikkerként elkönyvelt Harryy Potter filmnek, és szerncsére érkezi a folytatás is. Már nagyon várjuk!
Ahhoz képest, hogy az erőltetett univerzumosítás egy újabb példájával állunk szemben, jó film lett a végeredmény. Az összes színész remek alakítást nyújt, egyedül Johnny Depp-Grindelwald szerepeltetését éreztem egy kicsit erőltetettnek. Egyébként a c... Több
Visszarepített a film a Harry Potter könyvek első olvasásának élményébe és élvezetébe. Újra lenyűgözött a varázs világ. A történet számomra lehetett volna ütősebb, de gondolom a további filmek megalapozása sokkal fontosabb volt. Engem megvettek várom... Több