Gyerekjáték

Child's Play

2025.06.30 Creepy Woods

A gyermekarcú szörny, aki nem kér bocsánatot - Amikor a játék véresen komolyra fordul - Amikor a játék konkrétan rémmé válik - A perverz családi idill: mikor a gének félrecsúsznak - A valóság és a fikció morbid keveréke

Üvegszemem rád tekint és a vesédbe lát, nem állok arrébb, és nem megyek tovább, amíg te élsz. Késem hegyét nyakadhoz szegezem, és elvágom ütőereid, ahogy mélyre süllyesztem. Én mindenhol ott vagyok ártatlanul és édesen, de végül én leszek a végzeted.... Teljes kritika

2019.01.14 Filmdoki

a nap véleménye

Gyilkos a mosolya

Lehetne vitatkozni arról, hogy hol kezdődik a slasher filmek történelme, azonban részletesen nem szeretnék most ebbe belemenni. Legyen elég annyi, hogy 1974-ben a Texasi láncfűrészes mészárlás és a Fekete karácsony jelentős alapot jelentettek, ám Joh... Teljes kritika

Szuper film,jó képekkel,a zene is hozzáidomul a filmhez. Ténylegesen meg lehet ijedni tőle,és elhisszük,hogy létezik ilyen.Tom Holland jó munkát végzett.

2020.03.02 Kóborló

A gyilkos baba

Kijelenthető, hogy a horror mint műfaj talán a 80-as években élte a legnagyobb virágkorát, hisz ebben az évtizedben oly meghatározó horrorfilmek születtek, mint például a Péntek 13., a Rémálom az Elm utcában, a Hellraiser vagy épp jelen filmünk, a Gy... Teljes kritika

2019.07.13 indingo

Nem volt normális aki kitalálta a karaktert és nem tudom a főszereplő kisfiú hogy tudta eljátszani a karaktert, de mégis egy meghatározó film számomra.

2015.09.10 rbernadett

Én ezt a filmet kb 10 évesen láttam, de még mindig nem hevertem ki, pedig ennek már 20 éve.

2017.12.12 BoBamburg

80-as évekbe azért tudtak jó horrorokat rendezni. Sajnos nekem ez sokáig kimaradt, és csak 27 éves fejjel láttam először, de így is igazán élvezetes alkotásnak tartom.

2021.12.22 petraszab

Beteg elme lehetett, aki kitalálta a karaktert, de ennek ellenére egy kultuszfilm. Imádom!

2017.10.20 Bazzzsi

Nagyon beteg volt, aki ezt a történetet kitalálta. Gyerekként nagyon szerettem, holott rettegtem a kis babától és vártam mikor ugrik elő a sarokból.

2018.12.28 VvV

Ma már azt mondanám rá, hogy nézhetetlen, de anno imádtam. A történetét a kis gyilkos hajlamú babával. Fantasztikus.

2021.05.31 Kósa Bence

Bad guy

Ez a gyerekjáték. Itt még ritkán nyilvánul meg a humor. Ezért a sorozat legjobb része.

2016.02.13 Balint

Egyik legjobb slasher ikon akit a Gyűrűk Ura Grimája kelt életre, az elején még mutatják is fiatalon a folytogatót ;)

2016.10.21 Manson

Nagyon izgalmas horrorfilm, a műfajban az egyik legjobb. Nagyon jól összerakott, végig izgalmas és szórakoztató, rettegést kiváltó. Karakteresek a szereplők.

2019.09.20 sorsugynok

Nem gyerekjáték

Bár nem vagyok a horrorfilmek nagy kedvelője, időnként rászánom magam, hogy egy-egy darabbal gyarapítsam a nézettségi listámat. Számomra fontos szempont, hogy a borzongás faktor mellett mint film is maradandó legyen az alkotás. Magyarán nem elég, ha ... Teljes kritika