Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Halálos iramban: Hobbs és Shaw (2019)

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Filmadatlap
 
29
Szereplők
19
Vélemények
100
Képek
9
Videók

Filmkritika: Halálos iramban: Hobbs és Shaw (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A Halálos Iramban: Hobbs és Shaw felettébb szórakoztató darabja lett a sorozatnak és egyben karikatúrája is. több»
 
Én bátran felvállalom, a kövezést is bevállalva, hogy imádom ezt a szériát és elég keményen elfogult is vagyok vele szemben, de számomra ez lett a kötelező guilty pleasure, amit bármeddig eltudnék nézni. több»
 
Pakolhattak volna több, legalább ennyire érthetetlen részt a filmbe, és kevesebbet a szokásos lepukkant orosz gyártelepekből, de a nagyköltségvetésű trashfilmek rajongói így sem fognak csalódni: a Hobbs & Shaw pompás agyzsibbasztás a tikkasztó nyári nagymelegben. több»
 
Összességében azt mondhatom Leitch és csapata abszolút sikerült meglepjen. Nem elég, hogy a széria legjobb darabját rakták össze, de az év akciófilmjét is sikerült összehozniuk, első osztályú kivitelezésben. több»
 
A Hobbs és Shaw-t két dolog különbözteti meg az újabb Mission: Impossible-filmektől. Egyrészt ebben nem játszik Tom Cruise, másrészt a rivális akciófilm-sorozattal ellentétben itt felhorgad a szamoai nemzeti büszkeség. több»
 
Még a nyári uborkaszezont szemlélve se tudom ajánlani a Hobbs & Shaw-t, senkit nem fog veszteség érni, ha inkább megvárja a következő számozott epizódot. több»
 
Úgy tűnik David Leitchnek sikerült létrehozta az újkori popcornmozi mintapéldányát. A filmet, amiben már nem számít sem a történet, sem az üzenet, a teljesen üres, mégis kétségtelenül élvezetes egyirányú utazás akcióföldére. több»