Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
74

Halálos iramban: Hobbs és Shaw (2019)

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Filmadatlap
 
30
Szereplők
16
Vélemények
100
Képek
10
Videók

Vélemények: Halálos iramban: Hobbs és Shaw (2019)

 
Nagyonjóképű   2020. 02. 24.

legújabb vélemény

Kellemes kikapcsolódás, zúzós akció, a megszokott színvonalat hozta a színész páros.

 
Lubi   2019. 09. 13.

a nap véleménye

Halálos egysorosok irama

Az iram Vin Diesel nélkül is halálos? Avagy képes-e a Szikla egyedül is a féktelen száguldásra? A Halálos iramban franchise egy állandó közönséget szólít meg kerozinnal kevert, tesztoszteronszagú, benzingőzös, gravitáció tagadó akció mustráival. Az első rész óta a széria jobban kigyúrta magát, mint Dwayne Johnson a szerep kedvéért. A korai illegális utcai versenyek világa egy nemzetközi utakon robogó, megállíthatatlan adrenalinlöketté vált az évek során. Lassan már azon sem lepődnénk meg, ha a következő rész valóban az űrben játszódna. De egyelőre a sorozat mellékútra hajtott első spin-off filmjével, a Hobbs és Shaw alcímű epizóddal. A megszokott banda helyett most kizárólag Dwayne Johnson ... több»


 
Syracuse Nézhetetlen  2019. 08. 13.

Van, aki még szereti ezeket a filmeket?

Vannak a klasszikus darálós akciófilmek, amikről az ezredik bőrt is le lehet húzni, akkor is nézni fogják az emberek. Meg amúgy is, mind egy kaptafára megy, szóval alapból egy új széria is az ezredik bőr egy más köntösben. Ez a sorozat igazából már az első résznél gagyi volt, de fiatalon még szeretni is tudtam, viszont a 4. rész óta szó szerint hulladék.

7
 
HETEDIK   2019. 08. 02.

Ne told túl, maradj cool!

A halálos iramban franchise beleesett ugyanabba a hibába, mint a Star Wars. Elkezdte gyártani a teljesen felesleges spin offokat. Statham és Rock nagyon jól heccelték és cukkolták egymást a 7-ik és 8-ik részben, jókat lehetett rajtuk röhögni, de ehhez készíteni egy teljesen különálló filmet? Minek? Jó-jó tudom a pénz miatt, de akkor már legalább hozzuk a korábbi színvonalat. Mert itt minden túl lett tolva, ami a 7 és 8-ban működött. Túl sok a keménykedés és ez már inkább fárasztó mint szórakoztató, rengeteg gyermeteg párbeszéd van, mint mikor az oviban cukkolják egymást a gyerekek hogy én vagyok az erősebb, de nem mert én, de nem mert én. Kb ez a színvonal, persze az akciók látványosak, de rengeteg minden benn volt ezekből az előzetesben, szóval semmi meglepőt és extrát nem tud nyújtani. Idris Elba sem tudott sokat hozzátenni, teljesen súlytalan gonosz, mondjuk ennek részben az az oka hogy amúgy is csapnivaló színész. Kicsit kezd unalmas lenni hogy Statham goromba nézésével meg Rock keménykedésével próbálnak mindent eladni. Jobban örültem volna ha inkább leforgatják a kilencedik részt velük együtt, mint így teljesen elpocsékolni rájuk egy teljes filmet. Ahogy az Axe reklámban is mondják: ne told túl, maradj cool! Na itt pont az ellenkezője történt...

 
NGN   2020. 01. 22.

Látványos akciófilm és a főszereplő páros között is jól működik a kémia. Nem újító, de remek szórakozás. Agykikapcsoláshoz tökéletes.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 04.

Autó versenyzős filmek annyira nem a kedvenceim, de ez egész kellemes kikapcsolódás volt. Pörgős alciójelenetek, száguldás és klassz zenék egyvelege. Jason Statham nem éppen a kedvencem. Itt is ugyanazt a jól bevált karakterséját hozza csak.

 
Yosihiro   2019. 10. 27.

Hobbs és Shaw

Igazából halálos iramban filmekhez nem tudom kötni ezt az alkotást mintha egy különálló rész lenne amit kicsit túlpörgettek. Ezzel az egy mondattal talán le is írtam a filmet. A két föhös bemutatása jól sikerült én föleg a vígjáték részére gondolok az szerintem a poénok terén igazán jól sikerült. Az akció részéröl már vannak kétségeim a verekedös részek is remekek és alátványra sem panaszkodhatunk de mégis mintha valami hiányozna a filmböl. Az igazi filing az a megragadó jelent igazából nem tudom kiemelni egyet sem. Az összehatás viszont kárpótolhat minket és az is hogy lesz folytatása. A romantika is felbukkan a filmben ami a vígjátékkal karöltve remekül sikerült csak a végkifejlettel lettek adósak.... A film cselekménye kicsit kiszámítható és igazi pluszt csupán Kevin H. megjelenése dobja fel a filmet ami végén mint kiderül kulcsfontosságú és reméljük a következö részben is az lesz :) A többi sztár hozza azt a színvonalat amit kell így igazából kiemelkedö alakításokról nem beszélhetünk és várhatunk egy folytatást.... Ödv Yosi

 
drg0602   2020. 02. 16.

Nagyon jó kis film. Én elvoltam vele, tele akció al plusz humoros is. A két főszereplő fantasztikus, kedvenceim. Pörgös, jó történet, látványos. Mindenkinek ajánlom, érdemes megnézni.

 
Zoe091   2020. 01. 11.

Túl sok részt csinálnak belőle és már nem is arról szól szinte, ami az első két három rész. De a szereplők rendben vannak.

 
dovetusfurdo   2019. 11. 30.

Nemrossz

Oké oké nem rosszak az akció jelenetek , de ez mitől Halálos iramban csinálhattak volna egy külön koncepciót , mert ez már nem a kocsikról és a lóerőkről szólt.

 
freeman   2019. 11. 17.

Király film

 
Kádašy Endre   2020. 01. 29.

Végre egy jó akció-vígjáték jó szinészekkel ;)

Nem vagyok a Halalos iramban c. filmek híve, de gomdoltam unalombol megnézem ezt a részt főleg a két jó szereplő miat. Ez a fajta rész brutalisan jó volt, tele vicces dumakkal ill. rengeteg akcio jelenettel :) Egy kivaloan jo filmet hoztak össze :) remélem lesz folytatása :) :)

 
philboy   2019. 07. 31.

Ha a megfelelő elvárásokkal állsz hozzá, nem fogsz csalódni. A Hobbs és Shaw egy piszkosul lendületes akciófilm, amiben egy percre nincs leállás, de annyira, hogy már-már fárasztó. Johnson és Statham párosa kimondottan jó, simán elviszik a gyengébb részeket. Messze nem tökéletes film, de arra, hogy kikapcsold az agyad két órára, arra nagyon is megfelelő. Lazán jár érte a 4 csillag

 
pepmed   2019. 07. 26.

Gyerekek, eszméletlenül pörgős ez a film. Meg merem kockáztatni, hogy ez a legjobb Halálos iramban film, ami valaha készült. A legjobb karaktereket hozták át, és a legjobb rendező csinálta az egészet. Egyszerűen látni kell! Nekem konkrétan elállt a szavam.

 
Torres9   2019. 07. 29.

A Halálos iramban franchise első filmje inkább lett kémparódia, mint bármi más. Persze, ha ez volt a cél, akkor okés, de én azért egy kicsit többet vártam tőle. Grandiózus, azt nem lehet letagadni, de elég buta is, szerintem lehet olyan akció-vígjátékok készíteni (volt már rá példa), ami nem akar teljesen infantilis lenni. Legyen ez most egy közepes.

 
vitto   2019. 07. 28.

Nem is tudom, nekem valami nagyon hiányzott valami, ami korábbi Halálos iramokban megvolt. Kicsit sótlan a sztori, bár el kell ismernem, hogy remekül meg van írva és jók a karakterek is. A humora pazar, de engem személy szerint egyszerűen hiányérzet fogott el a film végére.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.