Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
67%

Halálos iramban: Hobbs és Shaw (2019)

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw
Filmadatlap
 
29
Szereplők
19
Vélemények
100
Képek
9
Videók

Vélemények: Halálos iramban: Hobbs és Shaw (2019)

 
Máki   2021. 04. 19.

legújabb vélemény

0

Hát ez most nekem nem. Ezt most nem találták, baj volt a tempóval, fogod a fejed poénokkal tele. Hatalmas csalódás, pedig ősrégi fanja vagyok ennek az egész Fast And Furios dolognak... A színészekkel nem volt baj, Dwane Johnson és Jason Straham ponto... több»

 
Lubi   2019. 09. 13.

a nap véleménye

2
Halálos egysorosok irama

Az iram Vin Diesel nélkül is halálos? Avagy képes-e a Szikla egyedül is a féktelen száguldásra? A Halálos iramban franchise egy állandó közönséget szólít meg kerozinnal kevert, tesztoszteronszagú, benzingőzös, gravitáció tagadó akció mustráival. Az e... teljes kritika»


 
Syracuse Nézhetetlen  2019. 08. 13.

2
Van, aki még szereti ezeket a filmeket?

Vannak a klasszikus darálós akciófilmek, amikről az ezredik bőrt is le lehet húzni, akkor is nézni fogják az emberek. Meg amúgy is, mind egy kaptafára megy, szóval alapból egy új széria is az ezredik bőr egy más köntösben. Ez a sorozat igazából már az első résznél gagyi volt, de fiatalon még szeretni is tudtam, viszont a 4. rész óta szó szerint hulladék.

7
 
7ETEDIK   2019. 08. 02.

1
Ne told túl, maradj cool!

A halálos iramban franchise beleesett ugyanabba a hibába, mint a Star Wars. Elkezdte gyártani a teljesen felesleges spin-offokat. Statham és Rock nagyon jól heccelték és cukkolták egymást a 7. és 8. részben, jókat lehetett rajtuk röhögni, de ehhez készíteni egy teljesen különálló filmet? Minek? Jó, jó, tudom a pénz miatt, de akkor már legalább hozzuk a korábbi színvonalat. Mert itt minden túl lett tolva, ami a 7-ben és 8-ban működött. Túl sok a keménykedés, és ez már inkább fárasztó, mint szórakoztató, rengeteg gyermeteg párbeszéd van, mint mikor az oviban cukkolják egymást a gyerekek, hogy én vagyok az erősebb, de nem, mert én, de nem, mert én. Kb. ez a színvonal, persze az akciók látványosak, de rengeteg minden benn volt ezekből az előzetesben, szóval semmi meglepőt és extrát nem tud nyújtani. Idris Elba sem tudott sokat hozzátenni, teljesen súlytalan gonosz, mondjuk, ennek részben az az oka, hogy amúgy is csapnivaló színész. Kicsit kezd unalmas lenni, hogy Statham goromba nézésével meg Rock keménykedésével próbálnak mindent eladni. Jobban örültem volna, ha inkább leforgatják a kilencedik részt velük együtt, mint így teljesen elpocsékolni rájuk egy teljes filmet. Ahogy az Axe reklámban is mondják: ne told túl, maradj cool! Na itt pont az ellenkezője történt...

 
Yosihiro   2019. 10. 27.

1
Hobbs és Shaw

Igazából halálos iramban filmekhez nem tudom kötni ezt az alkotást, mintha egy különálló rész lenne, amit kicsit túlpörgettek. Ezzel az egy mondattal talán le is írtam a filmet. A két főhős bemutatása jól sikerült, én főleg a vígjáték részére gondolok, az szerintem a poénok terén igazán jól sikerült. Az akció részéről már vannak kétségeim, a verekedős részek is remekek, és a látványra sem panaszkodhatunk, de mégis, mintha valami hiányozna a filmből. Az igazi fílinget, megragadó jelenetet igazából nem tudok kiemelni egyet sem. Az összhatás viszont kárpótolhat minket, és az is, hogy lesz folytatása. A romantika is felbukkan a filmben, ami a vígjátékkal karöltve remekül sikerült, csak a végkifejlettel lettek adósak.... A film cselekménye kicsit kiszámítható, és csupán Kevin H. megjelenése dobja fel a filmet, ami a végén, mint kiderül, kulcsfontosságú, és reméljük, a következő részben is az lesz. :) A többi sztár hozza azt a színvonalat, amit kell, így igazából kiemelkedő alakításokról nem beszélhetünk, és várhatunk egy folytatást. Üdv, Yosi

 
Ms. Akárki   2019. 08. 04.

0

Autó versenyzős filmek annyira nem a kedvenceim, de ez egész kellemes kikapcsolódás volt. Pörgős alciójelenetek, száguldás és klassz zenék egyvelege. Jason Statham nem éppen a kedvencem. Itt is ugyanazt a jól bevált karakterséját hozza csak.

 
drg0602   2020. 02. 16.

0

Nagyon jó kis film. Én elvoltam vele, tele akció al plusz humoros is. A két főszereplő fantasztikus, kedvenceim. Pörgös, jó történet, látványos. Mindenkinek ajánlom, érdemes megnézni.

 
Félix   2020. 11. 10.

0
Dwane Johnson és Jadon Straham párosa

Nem nagyon vártam többet Jason Strahamtól és Dwane Johnsontól. 50% akció, 50% vígjáték. Shaw húgát nem ismertem, de most megtudtam, hogy jó színésznő. Brixton pedig egy nem könnyű ellenfél. A tudós pedig, mikor lőtte a tüzet ezzel a dumával: "Én nem vagyok kispályás!" – annyira király. Káromkodás miatt nagyobbaknak ajánlom. Hobbs és Shaw párosa annyira király, nem? Srácok, nézzétek meg, sokat fogtok izgulni, hogy mi fog történni, sokat fogtok nevetni! Hallgassatok rám, végig le fog kötni!

 
Zoe091   2020. 01. 11.

0

Túl sok részt csinálnak belőle és már nem is arról szól szinte, ami az első két három rész. De a szereplők rendben vannak.

 
helfannn   2020. 12. 09.

0
Hobbs és Shaw felejthetetlen kalandjai

Egy maradandó film. Mindenkinek ajánlom. A sok nevetés mellett van akció is (nem is kicsi). Dwane Johnson egy tehetséges színész, öröm volt megint látni őt a mozivásznon. Jason Stathamról meg ne is beszéljünk! Jók a poénok, köszönhetünk sokat a színészeknek a remek alakításért, a fegyverek is minden téren rendben voltak. Remélem, hogy a Halálos iramban továbbra is remekül hozza majd a formáját. Én bízom benne, hogy a következő Halálos iramban is óriási sikereket fog elérni,mert ugye adódik esélyem újra látni Dwane Johnsont ismét. Leköt ez a Hobbs és Shaw, sokszor megnevettet, nem megszokott poénokat lehet találni ebben a filmben. Sőt, nemcsak a poénok lesznek világhírűek ennek a filmnek köszönhetően, hanem minden, mondjuk a sztori. Szerintem 10-20-30, akár 40 év múlva is remek formában lesz ez a film, sosem lehet tudni. Én mindig is kedveltem ezt a filmet, a gonosztevő Brixton, a "fekete superman" is jó passzban van. De tényleg! Vanessa Kirbyt még csak most, nemrég ismertem meg, de mégis már egész jó megjegyzéseim vannak róla. Ajánlom ezt a filmet.

 
dovetusfurdo   2019. 11. 30.

0
Nemrossz

Oké oké nem rosszak az akció jelenetek , de ez mitől Halálos iramban csinálhattak volna egy külön koncepciót , mert ez már nem a kocsikról és a lóerőkről szólt.

 
Karoly Kiss   2020. 11. 29.

0
Nincs helye még a filmnek...

Hát, nem tudom még hová tenni. A színészek kissé agresszívak. A filmet 86%-ra értékelem.

 
TIBOR   2020. 11. 11.

0
A haverzsaruk

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Tetszett a színészek, tetszettek a poénok, még akkor is, ha nem volt olyan sok belőlük. Hihetetlenül érdekes volt a sztori. A káromkodás nem tetszett benne, de abba is tettek egy kis humort. Ajánlom 16 éven felülieknek, élvezni fogjátok. Az akciójeleneteket elnézve hát, azok is túl erősek még 16 éven aluliaknak. Tetszett az a jelenet, mikor a motorosok üldözték Hobbst, Shaw-t, illetve a húgát. Jó volt, hogy a film végén Hobbs és Shaw között szent volt a béke. Meg mikor gereblyékkel támadtak Brixtonra. Élveztem.

 
freeman   2019. 11. 17.

0

Király film

 
Kádašy Endre   2020. 01. 29.

0
Végre egy jó akció-vígjáték jó szinészekkel ;)

Nem vagyok a Halalos iramban c. filmek híve, de gomdoltam unalombol megnézem ezt a részt főleg a két jó szereplő miat. Ez a fajta rész brutalisan jó volt, tele vicces dumakkal ill. rengeteg akcio jelenettel :) Egy kivaloan jo filmet hoztak össze :) remélem lesz folytatása :) :)

 
philboy   2019. 07. 31.

0

Ha a megfelelő elvárásokkal állsz hozzá, nem fogsz csalódni. A Hobbs és Shaw egy piszkosul lendületes akciófilm, amiben egy percre nincs leállás, de annyira, hogy már-már fárasztó. Johnson és Statham párosa kimondottan jó, simán elviszik a gyengébb r... több»

 
Torres9   2019. 07. 29.

0

A Halálos iramban franchise első filmje inkább lett kémparódia, mint bármi más. Persze, ha ez volt a cél, akkor okés, de én azért egy kicsit többet vártam tőle. Grandiózus, azt nem lehet letagadni, de elég buta is, szerintem lehet olyan akció-vígjáté... több»

 
Chabee   2019. 07. 28.

0

Nem is tudom, nekem valami nagyon hiányzott valami, ami korábbi Halálos iramokban megvolt. Kicsit sótlan a sztori, bár el kell ismernem, hogy remekül meg van írva és jók a karakterek is. A humora pazar, de engem személy szerint egyszerűen hiányérzet fogott el a film végére.

 
lnorbert33   2019. 07. 26.

1

Gyerekek, eszméletlenül pörgős ez a film. Meg merem kockáztatni, hogy ez a legjobb Halálos iramban film, ami valaha készült. A legjobb karaktereket hozták át, és a legjobb rendező csinálta az egészet. Egyszerűen látni kell! Nekem konkrétan elállt a szavam.