Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
73%

Hush (2016)

Hush
Filmadatlap
 
12
Szereplők
19
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Hush

Galéria (8)

Videók (1)

 
Zsolt Zsolt   2021. 06. 28.

legújabb vélemény

2

Ezt a filmet feliratos verzióban láttam, de abszolút nem bántam, pedig nem szeretem a feliratos filmeket. Nagyon feszült légkörűnek találtam, igazi horrorfilm. Kicsit hasonlít szerintem a Hívatlanok című horrorfilmre, ami szintén nagyon izgalmas.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

2

Véleményem szerint az utóbbi évek legjobban összerakott, feszült légkörű és tempójú home invasion horrorja, mely jócskán tartogat meglepetéseket és nem várt fordulatokat a néző számára, képes újat nyújtani.

 
Kóborló   2019. 08. 26.

1
Érdemes lesz odafigyelni erre a rendezőre

Nem mondhatnám, hogy először találkoztam Mike Flanagan nevével fémjelezett filmmel, de mindeddig nem okozott csalódást számomra. Pedig hát bőven váltogatja a horrorfilmes zsánereit, hisz 2013-ban az Oculus című filmjével először a démonos horrorfilme... teljes kritika»

 
Mavil   2016. 06. 09.

2

Maga kategóriájában szokatlan és egyedülálló, egy süket-néma írónőt ijesztget egy álarcos pszichopata. A sok kiabálás és sikítozás helyett éppen ezért a néma csend kelti a feszültséget ebben a filmben, hiszen nem tudni, mi történik a következő pillanatban.

 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 14.

0

Végre úgy álltam fel egy film mellől,hogy kifejezetten megfogott a hangulata,és a képi világ.Imádom az otthoni környezetben játszódó,kevés szereplős horrorokat,mert itt jobban kell dolgoznia a színészeknek.A film inkább egy pszicho-thriller,mint horror,de attól még nagyon jó kis mozi.

 
Deku   2017. 12. 23.

0

Igazán hanyag, pocsékul megszerkesztett és összevágott film. Nagyon nem szeretem az ilyet. Szerintem ez a film nem kicsit volt kidolgozatlan. Az alap koncepció jó lett volna de lenne még mit csiszolni rajta.

 
Berto49   2018. 03. 26.

0

A rendező előző filmje az Oculus tetszett, meg ő rendezte a King adaptációt, Gerald játéka címen láttam (Bilincsben, [1992] a regény címe) most rávettem magam a megnézésére. Maga az alapötlet érdekes, bár sokszor látható ilyen home invasios movie, am... több»

 

A film rendezője, Mike Flanagan nagy rajongója Stephen Kingnek. Erre a filmjében is utal, hisz főhősnőnk könyvei közt megtalálható Stephen King Mr. Mercedes című könyve.

(Kóborló )
 

Valahol olvastam, hogy Kate Siegel - találó megjegyzés - a szegény ember Angelina Jolie-ja.

(Berto49)
 

A film mindössze tizenöt percnyi párbeszédes részt tartalmaz. Egy egyben azt is jelenti, hogy a filmeben mintegy hetven percen keresztül senki sem szólal meg.

(ps)
 

Kate Siegel, a forgatókönyvíró/főszereplő és Mike Flanagan, a rendező a való életben házasok. A filmötlet 2014-ben vetődött fel egy közös vacsora során.

(ps)
 

A film az év egyik legminimalistább filmje, hiszen mindössze öt szereplő jelenik meg benne, közülük egy mindössze egy számítógép kijelzőjén.

(ps)
 
Emiatt sajnos -legalábbis számomra- a film nagy csalódás volt, de természetesen, akit érdekel, tekintse meg és ítélje meg maga, hátha több szerencsével jár, mint én.

Értékelés: 5.5/10 több»