Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
12
Szereplők
16
Vélemények
8
Képek
2
Videók
Hush
 
Mavil   2016. 06. 09.

Maga kategóriájában szokatlan és egyedülálló, egy süket-néma írónőt ijesztget egy álarcos pszichopata. A sok kiabálás és sikítozás helyett éppen ezért a néma csend kelti a feszültséget ebben a filmben, hiszen nem tudni, mi történik a következő pillanatban.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Véleményem szerint az utóbbi évek legjobban összerakott, feszült légkörű és tempójú home invasion horrorja, mely jócskán tartogat meglepetéseket és nem várt fordulatokat a néző számára, képes újat nyújtani.


 
hsanya182   2017. 11. 25.

Összességében egy feszült thriller, ahol az erdő közepén lévő házban élő süketnéma csajt terrorizál egy pszichóó alak. Jó kis macska-egér harc kerekedik belőle. A film a hangok dinamikájával nagyon jól játszik (5/5). A történet kicsit ellaposodik, szerencsére nincsen nagyon elhúzva, kellő mértékben hatásos film. Én sem értek együtt a "horror" minősítéssel. Hajrá!

 
Deku   2017. 12. 23.

Igazán hanyag, pocsékul megszerkesztett és összevágott film. Nagyon nem szeretem az ilyet. Szerintem ez a film nem kicsit volt kidolgozatlan. Az alap koncepció jó lett volna de lenne még mit csiszolni rajta.

 
Szorcsik   2016. 12. 07.

Ez aztán egy nagon durva, überbrutál film, amit a műfaj szerelmeseinek nem szabad kihagynia. Régen rettegtem már ennyire horrorfilmen. Ez annyira valóságos és ijesztő volt, hogy aludni is alig mertem utána.

 
Mike Flanagan pedig továbbra is szilárdan tartja magát korunk legjobb "fiatal" horrorfilmesei között, szerintem ezúttal sem kellett csalódni benne. 8/10 több»
 
A Hush története bár egyszerű, mint egy bot, mindenféle meglepetés nélküli, de legalább alapkoncepcióját tudatosan végigviszi, még hozzá kifejezetten ügyesen. Érdemes tenni vele egy próbát. 8/10 több»
 
Emiatt sajnos -legalábbis számomra- a film nagy csalódás volt, de természetesen, akit érdekel, tekintse meg és ítélje meg maga, hátha több szerencsével jár, mint én.

Értékelés: 5.5/10 több»
 

Valahol olvastam, hogy Kate Siegel - találó megjegyzés - a szegény ember Angelina Jolie-ja.

(Berto49 )
 

A film mindössze tizenöt percnyi párbeszédes részt tartalmaz. Egy egyben azt is jelenti, hogy a filmeben mintegy hetven percen keresztül senki sem szólal meg.

(ps )
 

Kate Siegel, a forgatókönyvíró/főszereplő és Mike Flanagan, a rendező a való életben házasok. A filmötlet 2014-ben vetődött fel egy közös vacsora során.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.